Ελλάδα

Αττική Οδός: Κλειστή η είσοδος από Μαρκόπουλο προς Αεροδρόμιο και Ελευσίνα από τις 22.00

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από Μαρκόπουλο (κόμβος 20) προς Αεροδρόμιο και Ελευσίνα, καθώς και o συνδετήριος κλάδος από Κορωπί προς Ελευσίνα, από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (05/02/2024) έως τις 6 το πρωί της Τρίτης (06/02/2024). 

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών στην Αττική Οδό, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:
– Οι διερχόμενοι από Μαρκόπουλο με προορισμό το Αεροδρόμιο, μπορούν να κινηθούν προς «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ. Μαρκοπούλου μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου – Αεροδρομίου, όπου θα στρίψουν δεξιά και θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο.

– Οι διερχόμενοι από Μαρκόπουλο με προορισμό την Ελευσίνα, μπορούν να κινηθούν προς «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ. Μαρκοπούλου μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου – Αεροδρομίου, όπου θα στρίψουν δεξιά, θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο, θα εξέλθουν στην έξοδο του κόμβου Κ1 προς «Τοπικές Οδούς» όπου στη συνέχεια θα αναστρέψουν «προς Αθήνα» και θα επανεισέλθουν στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

– Οι διερχόμενοι από Κορωπί με προορισμό την Ελευσίνα, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 προς «Τοπικές Οδούς», όπου στη συνέχεια θα αναστρέψουν «προς Αθήνα» και θα επανεισέλθουν στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οι γονείς του μωρού που το κλείδωσαν στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - Κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα της Ηλείας
Στο αστυνομικό τμήμα Βουπρασιάς στην Βάρδα του νομού Ηλείας κρατούνται οι δυο Βούλγαροι και τα τέσσερα παιδιά. Οι δυο ενήλικοι κατηγορούνται για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο
Το μπαλκόνι στο οποίο παράτησαν το μωρό οι γονείς του 7