Ελλάδα

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στη Ζάκυνθο – Το μέτωπο πήρε κατεύθυνση προς το χωριό Μαριές

Σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε από την περιοχή Εξωχώρα, στη βόρεια πλευρά της Ζακύνθου. Το μέτωπο πλέον κατευθύνεται προς το χωριό Μαριές, καίγοντας ένα καταπράσινο δάσος.

Στη μάχη με τη μεγάλη φωτιά ρίχτηκαν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ με το καράβι που εκτελεί το δρομολόγιο Ζάκυνθος – Κυλλήνη αναμένονται από ώρα σε ώρα ακόμη 6 πυροσβεστικά οχήματα και 2 πεζοπόρα τμήματα.

Ο λόγος είναι να συμβάλουν στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι τοπικές δυνάμεις.

Επιπλέον, το έργο των δυνάμεων πυρόσβεσης ενισχύουν υδροφόρες του Δήμου Ζακύνθου, αλλά και ιδιωτών.

Οι άνεμοι στην περιοχή φθάνουν τα 8 μποφόρ με τη φωτιά πλέον να κατευθύνεται προς το χωριό Μαριές και να καίει ένα καταπράσινο δάσος της περιοχής.

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής:

 Στο σημείο εκτός από την πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται ο βουλευτής Ζακύνθου Διονύσιος Ακτύπης, ο δήμαρχος Ζακύνθου, Γιώργος Στασινόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης, Κωνσταντίνος Καποδίστριας και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Κλείνει τμήμα της Περιφερειακής την Πέμπτη το βράδυ – Διακοπή κυκλοφορίας στο ύψος του «Παπαγεωργίου»
Οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς θα υπάρξουν αποκλεισμοί κυκλοφορίας σε συγκεκριμένα σημεία και ώρες
Θεσσαλονίκη έργα σε δρόμο
Τέμπη: Οι εικόνες χάους με το «καλημέρα» της δίκης – Οι επόμενες κινήσεις των δικηγόρων και τα «καρφιά» της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης
Εξαγριωμένοι συγγενείς θυμάτων, δικηγόροι που απηύθυναν οργισμένες εκφράσεις στους δικαστές και τους εισαγγελείς, ακόμη και γιουχαΐσματα συνέθεταν το σκηνικό στο δικαστήριο
Δίκη για τα Τέμπη
10