Ελλάδα

Τέμπη: «Ο εγγονός μου ένα χρόνο δεν έχει επαφή με το περιβάλλον»

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και ο Γεράσιμος ο μοναδικός επιζώντας του πρώτου βαγονιού εξακολουθεί να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Η γιαγιά του 21χρονου Γεράσιμου, μίλησε σήμερα (27.02.2024) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

«Όλοι προσπαθούν οι γιατροί, να τον κάνουν καλά. Είναι βαριά το παιδί, δεν είναι ελαφρύ το χτύπημα», ανέφερε αρχικά.

Η γιαγιά του νεαρού, σημείωσε πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και πως κάνουν χειρουργεία συνέχεια.

«Τώρα κάνει και αποκατάσταση, προσπάθειες συνέχεια. Το παλεύει το καημένο. Ήταν αθλητής, ξέρετε, παιδιά καθαρά χωρίς καταχρήσεις, γυμνασμένα από μικρά. Τώρα είναι στη Βοστώνη. Τι να σκέφτομαι; Προσευχή κάνουμε όλοι μας. Προσευχή στο Θεό να γίνει καλά. Η κατάσταση της υγείας του έχει καλυτερέψει στο ελάχιστο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι που δέχτηκε τα μοσχεύματα. Δεν αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα, δεν έχει ακόμα επαφή με το περιβάλλον», ανέφερε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσπάθησαν να ξηλώσουν τις κάμερες και έριξαν χλωρίνη για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους μετά την δολοφονία του 30χρονου στην Πάτρα
Συνολικά εννέα είναι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 30χρονου, από τους οποίους οι 6 έχουν παραδοθεί στις αρχές
Πάτρα
Ξανά στην ανακρίτρια οι δύο 22χρονοι φερόμενοι δράστες του διπλού φονικού στη Φοινικούντα - Οι πέντε ύποπτοι και τα «σκοτεινά σημεία»
Παρότι έχουν περάσει τρεις μήνες από τη δολοφονία του 68χρονου και του 61χρονου με πέντε ανθρώπους να έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, η υπόθεση εξακολουθεί να παρουσιάζει «σκοτεινά» σημεία
Οι 22χρονοι φερόμενοι δράστες της διπλής δολοφονίας στην Φοινικούντα