Ελλάδα

Επίθεση στην Ερμού: «Είναι ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση» λέει ο πατέρας της φοιτήτριας που μαχαιρώθηκε

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 22χρονης φοιτήτριας που την Παρασκευή (04.03.2024) δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού, όπως δήλωσε ο πατέρας της.

Μιλώντας στο TLive, ο πατέρας της φοιτήτριας που δέχτηκε την επίθεση στην Ερμού αναφέρει πως η κόρη του έχει δεχτεί χτύπημα στον πνεύμονα και έχει σπάσει και 2-3 πλευρά.

Όπως είπε, ο 32χρονος Ιρανός ήρθε στην Ελλάδα μια μέρα πριν (ήρθε από Γερμανία μέσω Σερβίας), και αναρωτιέται πως του επιτράπηκε να μπει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που είχε και βεβαρημένο παρελθόν.

«Το κορίτσι κάθε μέρα πήγαινε στη δουλειά, ήταν μαθήτρια του 20. Επειδή δεν ήθελε να επιβαρύνει εμάς βρήκε δουλειά και πήγαινε παράλληλα στο Πανεπιστήμιο πήγαινε και στη δουλειά. Δούλευε 4ωρα για να βγάλει τα έξοδά της» είπε.

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος την μαχαίρωσε, έμεινε απαθής στο σημείο μέχρι να συλληφθεί, και έλεγε πως η κοπέλα είναι «πράκτορας των Γερμανών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ο Παλαιστίνιος έχει αρπάξει το τσαντάκι του 34χρονου πριν τον χτυπήσει με το μπουκάλι στο κεφάλι
Στο οπτικό υλικό που εξασφαλίσαμε, ο 24χρονος Παλαιστίνιος έχει ήδη αρπάξει το τσαντάκι από τον 34χρονο και προσπαθεί να διαφύγει από το σημείο, ενώ το θύμα τον καταδιώκει
Η στιγμή που ο Παλαιστίνιος έχει αρπάξει το τσαντάκι του 34χρονου πριν τον χτυπήσει με το μπουκάλι στο κεφάλι
5
Ιός του Δυτικού Νείλου: Συναγερμός του ΕΟΔΥ με 87 κρούσματα και 7 θανάτους στην Ελλάδα το 2025
Το Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε ότι από την αρχή της περιόδου του 2025 έχουν καταγραφεί 87 κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα, εκ των οποίων 7 κατέληξαν
Κουνούπι
Το σπίτι των 300.000 ευρώ και οι ψεύτικες συνταγογραφήσεις της 62χρονης που έθαψε τη μητέρα της στην Βοιωτία - «Είναι πανέξυπνη και θεατρίνα»
«Το διαζύγιο ήταν πολεμικό, χαίρομαι που δεν είχα καμία επαφή μαζί της - Η μάνα της είχε πολλά προβλήματα, ο γιος πας έκοψε επαφές από τις αρχές του 2021» αποκαλύπτει ο πρώην σύζυγος της 62χρονης
Το σημείο που είχε θάψει η 62χρονη την ηλικιωμένη μητέρα της
3