Ελλάδα

Δύο βρέφη στο νοσοκομείο μετά από σύγκρουση φορτηγών με ΙΧ στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας

Δύο βρέφη μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο, μετά τη σύγκρουση που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (06.03.24) στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και στο ρεύμα προς Λαμία, όταν σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ δύο φορτηγών και ενός αυτοκινήτου.

Μέσα βρίσκονταν και δύο μωρά, τα οποία δεν τραυματίστηκαν, όπως και οι οδηγοί των οχημάτων, ωστόσο τα δύο βρέφη διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αποσωληνώθηκε η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της στο Κορωπί – Χτυπημένο και το 4χρονο παιδί τους
Το παιδί παραμένει σε κατάσταση σοκ και φέρει εκδορές, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να μπήκε στη μέση για να προστατέψει τη μητέρα του
Ζευγάρι
6