Ελλάδα

Λιγνάδης: «Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί ακόμα την υπόθεσή μου για να επιτεθεί στη ΝΔ απαντά σε πολλά»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φορά μετά από καιρό και ενώ περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης του στο Εφετείο. 

«Ξέρετε», είπε ο Δημήτρης Λιγνάδης μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» «ότι έχω επιλέξει -και το τηρώ- μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο να μη μιλήσω δημόσια. Όχι από φόβο, ούτε από ενοχή, αλλά επειδή δεν θέλω να γίνω πάλι αντικείμενο παραδημοσιογραφικού κουτσομπολιού, είτε κομματικής εκμετάλλευσης».

Και συνέχισε: «Θα πω ότι το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την υπόθεσή μου για να επιτεθεί στο κυβερνών κόμμα (στο οποίο δεν άνηκα ούτε εγώ ΠΟΤΕ) νομίζω ότι αυτό απαντά σε πολλά. Τα υπόλοιπα θα τα πω εκεί που πρέπει: στη Δικαιοσύνη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη 12 ετών αλλά είναι ελεύθερος και αναμένει το Εφετείο για να δει αν θα επικυρωθεί ή όχι η ποινή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε η λήψη οργάνων από τον 14χρονο Σπύρο που πνίγηκε στον Άραχθο ποταμό - Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη νεφροί και ήπαρ
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι πνεύμονες και η καρδιά είχαν εκτεταμένη ζημιά από τη παραμονή του παιδιού στον βυθό και κρίθηκαν ακατάλληλα για μεταμόσχευση
Ο ποταμός Άραχθος 11
Σκηνικό τρόμου στο Περιστέρι: Αναβάτης μηχανής άνοιξε πυρ σε οδηγό αυτοκινήτου - Ακολούθησε καταδίωξη
Στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα, οι οποίοι προκάλεσαν σφοδρό τροχαίο λίγα μέτρα μακριά από τους πυροβολισμούς και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής
Το πιστόλι της επίθεσης
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
14