Ελλάδα

Πρόστιμα 285.000 ευρώ σε 42 βανάκια για παράνομη μεταφορά επιβατών – Έλεγχοι στην Αττική Οδό

Βαριά πρόστιμα 6.800 ευρώ ανά όχημα και αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας για 30 ημέρες επέβαλαν αστυνομικοί της Τροχαίας καθώς σε ελέγχους στην Αττική Οδό εντόπισαν 42 βανάκια να μεταφέρουν επιβάτες και τουρίστες χωρίς να πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις (αντικανονικό μίσθωμα, μη ανάρτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Μεταφορών, μη έγκυρο μισθωτή, επιβατική μεταφορά με κόμιστρο).

Συγκεκριμένα, στους ιδιοκτήτες και τους οδηγούς των οχημάτων επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ στον καθένα για υποκλοπή μεταφορικού έργου και επιπρόσθετα στους ιδιοκτήτες πρόστιμο 800 ευρώ και αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας για στέρηση έγκυρης άδειας μίσθωσης.

Διαπιστώθηκαν ακόμη τρεις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για στέρηση διακριτικών γνωρισμάτων ΙΧΕ οχημάτων μισθωμένων με οδηγό και μία παράβαση για φθαρμένα ελαστικά.

Τους ελέγχους διενήργησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και του Τμήματος Τροχαίας Αττικής Οδού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Ξέσπασαν σε λυγμούς οι κόρες του ζευγαριού που προφυλακίστηκε για τη σεξουαλική κακοποίησή τους – «Πρώτο βράδυ που θα κοιμηθούμε χωρίς εφιάλτες»
Το χρονικό της φρίκης, η καταγγελία και η δικαίωση 4,5 χρόνια μετά για τα δύο νεαρά κορίτσια που ζούσαν τον απόλυτο εφιάλτη για 11 ολόκληρα χρόνια
Θεσσαλονίκη: Ξέσπασαν σε λυγμούς οι κόρες του ζευγαριού που προφυλακίστηκε για τη σεξουαλική κακοποίησή τους – «Πρώτο βράδυ που θα κοιμηθούμε χωρίς εφιάλτες»
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Υπουργείο Υγείας την επόμενη Τετάρτη
Η επίσκεψη, που είχε προγραμματιστεί αρχικά να πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου, αναβλήθηκε, παρά το γεγονός ότι το Σύστημα Υγείας βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης