Πολιτική

Κασσελάκης: Να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη» στο στρατό, να λέγεται «Κούλης»

Δεν θα είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης όπως αποκάλυψε λίγο πριν περάσει το κατώφλι του στρατοπέδου στη Θήβα, ενώ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος που θέλει να αποκαλείται η «διάσημη Καλλιόπη» στο στρατό.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 από τη Θήβα πριν παρουσιαστεί στις ένοπλες δυνάμεις εξηγώντας επίσης γιατί έλειπε ο σύζυγός του από αυτή την σημαντική στιγμή.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για την περιβόητη «Καλλιόπη», την τουαλέτα στη «γλώσσα» του Στρατού. Όταν ρωτήθηκε αν δεχθεί ως «αγγαρεία» να καθαρίσει την «Καλλιόπη», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «υπάρχει και ένα σεξιστικό θέμα εδώ. Πρέπει να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη» Να λέγεται «Καλλιόπος» ή «Κούλης» ξέρω ‘γω. 

Όταν ρωτήθηκε για τις Ευρωεκλογές, είπε ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος. Ανέφερε ότι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκείνοι που θα επιλέξουν οι εκλογείς του κόμματος και έπλεξε το εγκώμιο της Πόπης Τσαπανίδου, λέγοντας πως στήριξε το κόμμα σε μια δύσκολη περίοδο.

Εξήγησε ότι ο σύζυγος του δεν ήταν μαζί του την ημέρα της κατάταξης του στον Στρατό, καθώς είχε αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συναντήσει την οικογένεια του, που έχει να δει πολύ καιρό και αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα σύντομα και θα είναι «παρών» στην ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Πυροβολικού, στην Θήβα.

Μιλώντας μεταξύ σοβαρού και αστείου για το εάν έχει ήδη κανονίσει που και πως θα μείνει στο στρατόπεδο και πως θα περάσει τις ημέρες του στον Στρατό, είπε ότι θα είχε πρόβλημα όχι αν του αναθέσουν υπηρεσίες πχ. θαλαμοφύλακα, αλλά εάν τον ξεχωρίσουν και δεν του αναθέσουν υπηρεσίες, όπως σε όλους τους άλλους.

Την συνέντευξη ο Στέφανος Κασσελάκης την παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος του χάρισε ένα τσαντάκι με χρήσιμα είδη «πρώτης ανάγκης» για κάθε νεοσύλλεκτο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να το δέχεται και να το παίρνει μαζί του στο στρατόπεδο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 2
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Από χθες που είδα την δικογραφία είμαι πιο ανακουφισμένος – Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν
«Δεν υπάρχει καμία επισύνδεση καμία ομιλία καμία εντολή καμία επικοινωνία με την διοίκηση να δοθούν λεφτά ούτε και συνομιλία μου με κτηνοτρόφο και αγρότη να δοθούν λεφτά»
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκης Βορίδης 17