Ελλάδα

Το ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη παρέα με απόδημους Έλληνες

Στις ΗΠΑ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος βρέθηκε στην Αστόρια και άδραξε την ευκαιρία να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση απόδημων Ελλήνων.

Είναι γνωστό εξάλλου πως ο Δημήτρης Κουτσούμπας του ΚΚΕ λατρεύει το ζεϊμπέκικο και έχει επιδείξει ξανά τις χορευτικές του ικανότητες.

Αυτή τη φορά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και συναντήθηκε, μεταξύ άλλωνκ με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας, τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων στην «Amazon».

Συναντήθηκε, δε, και με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Σε μια από τις εκδηλώσεις με Έλληνες του εξωτερικού, αποφάσισε να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του τραγουδιού «Σαν απόκληρος γυρίζω», που θεωρείται τραγούδι – ύμνος για όσους έχουν φύγει από την πατρίδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Παραλύουν» μέχρι την Κυριακή 8 χλμ της Αττικής Οδού από εργασίες στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο - Κλειστό το τμήμα από Ασπρόπυργο μέχρι Φυλής
Κλειστές θα είναι οι είσοδοι προς αεροδρόμιο στους κόμβους Μάνδρας, Μαγούλας, Ασπρόπυργου και Αιγάλεω - Οι διαδρομές που καλούνται να επιλέξουν οι οδηγοί για την μετακίνησή τους
Αττική Οδός
Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη – Έντονα φαινόμενα στα νησιά και την Πελοπόννησο
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 14 με 17 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 18 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός