Πολιτική

Παρών στη Βουλή ο Κασσελάκης: Ο διάλογος με τους δημοσιογράφους για το ταξίδι του στην Παλαιστίνη

Πέρασμα από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μετά την ολοκλήρωση της πρωτολογίας του Σωκράτη Φάμελλου στην Ολομέλεια.

Για την ακρίβεια και την οικονομία ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι “δεν μπορούμε να λέμε ότι η Ελλάδα ευημερεί την ώρα που το 20% όντως περνάει καλύτερα και το 80% είναι σε χειρότερη κατάσταση”.

Ερωτηθείς σχετικά με το ταξίδι του στην Παλαιστίνη είπε ότι θα πάει την Κυριακή και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

ΕΡ.: Σε ποιο σημείο;

Στ. Κ: Στη Δυτική όχθη. Αν βέβαια με αφήσει το Ισραήλ.

Ερωτ: Γιατί; Δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις;

Στ. Κασσελάκης: Ναι αλλά μετά τη δήλωση που έκανα για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους… εξάλλου είμαι ο μόνος “αμερικανόφερτος” πολιτικός, όπως λένε, που είπε κάτι τέτοιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακραία μορφή διαμαρτυρίας τα μπλόκα των αγροτών, δυσκολεύουν την καθημερινότητα, δεν βοηθούν
«Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όσα χρήματα δικαιούνται, θα τα λάβουν στο ακέραιο»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 36
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα επίκεντρο της στρατηγικής Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και ΑΙ»
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα ως τεχνολογικό κόμβο και μίλησε για την αξιόπιστη και αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ - Αναλυτικά η συνέντευξή της
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
14