Ελλάδα

Γλυφάδα: Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (10.10.24) στη Γλυφάδα.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 03:00, στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στη Γλυφάδα. 

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν ένα τζιπ που φέρεται να κινούταν με μεγάλη ταχύτητα έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε άλλο όχημα στο ίδιο ρεύμα. Στη συνέχεια, το δεύτερο όχημα έπεσε πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 51χρονος οδηγός, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. 

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αλλά και κλιμάκιο της Τροχαίας. Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

 

Οι δύο τραυματίες επιβάτες του τζιπ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

 

Για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργείται προανάκριση. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 21χρονος για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ηλικιωμένου το 2025 στα Μέγαρα
Ο κατηγορούμενος μπήκε στο σπίτι του ηλικιωμένου και αφού του προκάλεσε σοβαρότατα τραύματα, ενώ του αφαίρεσε και περίπου 5.000 ευρώ - Ο άνδρας νοσηλεύτηκε και τελικά κατέληξε
περιπολικό
Ανατριχίλα από επιζήσαντες της τραγωδίας στα Τέμπη - Το δριμύ κατηγορώ του πατέρα της αδικοχαμένης Μάρθης, Αντώνη Ψαρόπουλου
Ο Βασίλης Χατζηχαραλάμπους, πατέρας του νεκρού Παναγιώτη κατήγγειλε ότι οι εκταφές των σορών που έχουν ζητηθεί από 9 οικογένειες νεκρών, είναι μπλοκαρισμένες
Στιγμιότυπο από την φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, τον Φεβρουάριο του 2023