Ελλάδα

Συναυλία για τα Τέμπη: Ανατριχίλα από τον Νίκο Πλακιά για τα «κορίτσια του» – «Άντε εκεί ψηλά που είναι μόνα και ψάχνουν για παρέα»

Οι μελωδίες και οι στίχοι που ακούστηκαν, κατά τη χθεσινή συναυλία μνήμης για τα τραγικά θύματα από το δυστύχημα στα Τέμπη, στο Καλλιμάρμαρο, έφτασαν μέχρι τον ουρανό…

Το κλίμα στο live της Παρασκευής (11.10.2024) στο Καλλιμάρμαρο, για τις ψυχές των θυμάτων των Τεμπών, ήταν συγκινησιακά φορτισμένο κυρίως για τους συγγενείς που έμειναν πίσω με τις αναμνήσεις των αγαπημένων τους προσώπων.

Ένας από αυτούς, είναι και ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους μαζί με την ξαδέλφη τους στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ο τραγικός πατέρας, λίγο μετά το τέλος της συναυλίας, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook η οποία προκαλεί ανατριχίλα.

Μία ανάρτηση αφιερωμένη στα «κορίτσια του», «ντυμένη» με τους ήχους της «Ανδρομέδας» του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

«Άντε εκεί ψηλά που είναι μόνα και ψάχνουν για παρέα Δεν είστε μόνα κορίτσια μου. Ποτέ δεν θα είστε μόνα», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει ένα βίντεο με αποσπασματα από ευτυχισμένες στιγμές των λατρεμένων του κοριτσιών.

Δείτε το βίντεο εδώ

Η αφιέρωση του συγκεκριμενου εμβληματικού τραγουδιού του σπουδαίου ερμηνευτή – ο οποίος μαζί με τους Σωκράτη Μάλαμα και Τάνια τσανακλίδου, υποκλίθηκαν μουσικά στη μνήμη των θυμάτων – δεν έγινε τυχαία.

kallimarmaro

thanasispapakonstadinou

Σε σχετική αναφορά στην συγκεκριμένη μουσική βραδιά, ο Νίκος Πλακιάς είχε πει:

«Βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό. Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση (σ.σ. Παπακωνσταντίνου) την Ανδρομέδα, τρία αστέρια θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυξημένη η κίνηση στο Σχηματάρι, ανοίγει η περιμετρική της Πάτρας - «Χριστουγεννιάτικο θαύμα» για τους ταξιδιώτες
Η κυκλοφορία από την Αθήνα έως τη Θήβα διεξάγεται πλέον με αυξημένη αλλά σαφώς καλύτερη ροή σε σχέση με νωρίς το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων
Η ουρά στο Σχηματάρι
17
Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων - «Ψάχναμε 15 αγρότες στο Κάστρο για να δώσουμε στην κυκλοφορία δεύτερη λωρίδα»
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Κίνηση από το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στη Ριτσώνα
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
101
Με μπόρες και ισχυρές καταιγίδες τα κάλαντα των Χριστουγέννων, σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Εξασθένηση των ισχυρών φαινομένων προβλέπεται, στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης 24-12-2025 προς Πέμπτη 25-12-2025 και στις υπόλοιπες περιοχές το απόγευμα της ημέρας των Χριστουγέννων
Καρυοθραύστης και άνθρωποι με ομπρέλες