Πολιτική

Τζιτζικώστας για το νέο του ρόλο στην ΕΕ: «Κλειδί» για να πετύχουμε είναι η συνεργασία με τους Ευρωβουλευτές

Μετά την εκλογή του ως νέου Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού της ΕΕ, ο Απόστολος Τζιτζικώστας ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «για την ευρύτατη και διακομματική αποδοχή της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Η εμπιστοσύνη των Ευρωβουλευτών της συντριπτικής πλειοψηφίας των παρατάξεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με τιμά και αποτελεί για μένα το μεγαλύτερο κίνητρο για μια παραγωγική θητεία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή» τονίζει ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Ταυτόχρονα με γεμίζει με ευθύνη ώστε να εργαστώ για την ανάπτυξη των μεταφορών και του τουρισμού, που αποτελούν βασικούς πυλώνες για την οικονομία και την κοινωνία της Ευρώπης, υλοποιώντας το ολοκληρωμένο σχέδιο που παρουσίασα.

Στόχος μου είναι να κάνω πράξη όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβα στη διαδικασία της ακρόασης, ενώπιον των Ευρωπαίων πολιτών και των εκπροσώπων τους. Η στενή, ανοιχτή και εποικοδομητική συνεργασία με τους Ευρωβουλευτές σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που αρχίζουμε όλοι μαζί, είναι το κλειδί για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των Ευρωπαίων συμπολιτών μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε ο διευθυντής της «Αυγής», Σπύρος Σουρμελίδης, μετά το πρωτοσέλιδο για τον Τσίπρα: «Δεν απηχεί τις απόψεις μας» απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ
«Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ανοιχτά και ξεκάθαρα στην παρουσίαση του βιβλίου του στο Παλλάς ότι δεν επιθυμεί να μοιραστεί πλέον αποφάσεις»
Το εξώφυλλο της εφημερίδας Αυγή 44
Η πλευρά Τσίπρα απαντά στα σχόλια για τον εξώστη: Προσπαθούν να πετάξουν «τη μπάλα στην εξέδρα», το θέμα δεν είναι οι ηγεσίες
«Άλλωστε στην κοινωνία, στους πολίτες που σηκώνουν τα βάρη της σημερινής πολιτικής και όχι στις ηγεσίες των κομμάτων, απευθύνεται η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα»
Η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα
Κώστας Καρμανλής: «Να είμαστε ευαίσθητοι και δεκτικοί απέναντι στους Έλληνες αγρότες, να τους ακούμε και να καταλαβαίνουμε την αγωνία τους»
Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση της ΣΕΚΕ και της αστικής μη κερδοσκοπική εταιρίας «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» στο δημοτικό θέατρο Ξάνθης για τον αγώνα που δίνουν οι αγρότες στα μπλόκα τις τελευταίες ώρες
Κώστας Καραμανλής 5
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ακραία μορφή διαμαρτυρίας τα μπλόκα των αγροτών, δυσκολεύουν την καθημερινότητα, δεν βοηθούν
«Οι έντιμοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, που είναι η συντριπτική πλειονότητα, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Όσα χρήματα δικαιούνται, θα τα λάβουν στο ακέραιο»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 37
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Η Ελλάδα επίκεντρο της στρατηγικής Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και ΑΙ»
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα ως τεχνολογικό κόμβο και μίλησε για την αξιόπιστη και αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ - Αναλυτικά η συνέντευξή της
Κίμπερλι Γκιλφόιλ 5