Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Ανοίγει ο δρόμος για τη παραπομή αστυνομικών από το ΑΤ που δεν προστάτεψαν την Κυριακή

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται αναφορικά με τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων τον περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα σχετικά με την υπόθεση της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους που σόκαρε τη κοινή γνώμη, «ανοίγει» ο δρόμος για την παραπομπή στη δικαιοσύνη τεσσάρων αστυνομικών από το συγκεκριμένο Τμήμα.

Ο εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση φέρεται να έχει καταλήξει σε συμπεράσματα για τα όσα δεν έκαναν οι αστυνομικοί τη νύχτα της στυγερής δολοφονίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν σήμερα (09.11.2024) από το κεντρικό δελτίο του OPEN, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις από τους τέσσερις αστυνομικούς.

Ανάμεσα στους αστυνομικούς είναι ο σκοπός που εκτελούσε υπηρεσία στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων αλλά και ο τηλεφωνητής που απάντησε στην κλήση της κοπέλας για βοήθεια και που της είπε πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Όταν ληφθούν οι καταθέσεις, ανοίγει ο δρόμος για την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος των εμπλεκόμενων.

Η κατηγορία που θα αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί θα είναι η θανατηφόρα έκθεση και αμέσως μετά η δικογραφία θα μεταβιβαστεί στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, ώστε να δουν την πόρτα εξόδου από την Αστυνομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο διοικητή της πυροσβεστικής στα Πορρόια Σερρών - «Δεν έχουμε κανένα σημάδι» λέει συγγενής του
«Πριν φύγει δεν είπε σε κανέναν τίποτα, ούτε φαινόταν να τον απασχολεί κάτι», αποκάλυψε ο σύζυγος της αδελφής του 45χρονου πυροσβέστη που εξαφανίστηκε
σέρρες
Κορυφώνεται η έξοδος εν μέσω αγροτικών κινητοποιήσεων - Τα σημεία που άνοιξαν για να διευκολυνθούν οι ταξιδιώτες των Χριστουγέννων
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ από τις 6:00 το πρωί της Τρίτης (23/12/25) έως 6 το πρωί της Τετάρτης (24/12/25) έφυγαν από την Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας 31.884 οχήματα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ  EUROKINISSI