Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό χάος σε Κηφισό, Αττική Οδό και κέντρο της Αθήνας

Με μεγάλη ταλαιπωρία ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα (18.11.24) η εβδομάδα για τους οδηγούς, καθώς σε πολλούς δρόμους της Αθήνας παρατηρείται αυξημένη κίνηση, με τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται για μία ακόμη φορά στον Κηφισό

Συγκεκριμένα, στον Κηφισό παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα, με τα αυτοκίνητα να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα από το ύψος του Αιγάλεω έως και τη Λυκόβρυση. 

Την ίδια στιγμή μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται στη Λ. Βεΐκου, στην Πατησίων και στη Λ. Αλεξάνδρας. 

Παρόμοια είναι η εικόνα και στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας, με κυκλοφοριακό «έμφραγμα» να παρατηρείται κατά διαστήματα από το ύψος της Αλεξάνδρας έως και το Μαρούσι. 

Παράλληλα, προβλήματα εντοπίζονται και στη Λ. Μεσογείων και την Κατεχάκη. 

Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» και οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, όπως στη Λ. Βασ. Σοφίας και τη Μιχαλακοπούλου. 

Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στον Πειραιά, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και στη Λ. Ποσειδώνος.

kinisi

Χάος και στην Αττική Οδό

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική Οδό. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται στο ρεύμα προς Ελευσίνα καταγράφονται καθυστερήσεις 10 – 15 λεπτών από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας. 

Αντιμέτωποι με καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών βρίσκονται και οι οδηγοί που κινούνται στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κησιφίας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων - «Ψάχναμε 15 αγρότες στο Κάστρο για να δώσουμε στην κυκλοφορία δεύτερη λωρίδα»
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Κίνηση από το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων στη Ριτσώνα
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
97
Με μπόρες και ισχυρές καταιγίδες τα κάλαντα των Χριστουγέννων, σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Εξασθένηση των ισχυρών φαινομένων προβλέπεται, στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης 24-12-2025 προς Πέμπτη 25-12-2025 και στις υπόλοιπες περιοχές το απόγευμα της ημέρας των Χριστουγέννων
Καρυοθραύστης και άνθρωποι με ομπρέλες
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός