Ελλάδα

Βύρωνας: Σε οδηγό ταξί η αιματηρή ενέδρα έξω από κατάστημα – Τον πυροβόλησαν 2 φορές

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (26.11.24) στον Βύρωνα

Θύμα έπεσε ένας 43χρονος οδηγός ταξί, ο οποίος βγαίνοντας από μία καφετέρια στον οδό Κασαρείας, στον Βύρωνα, δέχθηκε από έναν άγνωστο δύο πυροβολισμούς. 

Ο ταξιτζής μεταφέρθηκε με τραύματα στο γλουτό στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπως μεταδίδει το Mega. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε όταν ένας άγνωστος κατέβηκε από μηχανή, την οποία οδηγούσε συνεργός του, και πυροβόλησε δύο φορές κατά του οδηγού ταξί.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μηχανή, με την οποία και τράπηκαν σε φυγή μαζί με τον συνεργό του. 

Σύμφωνα με το Mega, ο 43χρονος όταν είδε τους δράστες προσπάθησε να κρυφτεί, γεγονός το οποίο δείχνει πως πιθανότατα να γνώριζε ποιοι τον πυροβόλησαν ή ότι μπορεί να του έστησαν καρτέρι.

Στο σημείο έχει βρεθεί και κάλυκας, ενώ η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνη: Χειροπέδες σε εφοριακό για υπόθεση χρηματισμού – Ζήτησε «φακελάκι» για να ακυρώσει έλεγχο
Στα χέρια της Αστυνομίας εφοριακός που κατηγορείται ότι ζήτησε και παρέλαβε προσημειωμένο χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ από επαγγελματία για να ματαιώσει φορολογικό έλεγχο
Περιπολικό 1
Η Μαρία Καρυστιανού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για συμμετοχή σε νέο κόμμα: «Ανήκω στο 25% που θέλει κάτι άφθαρτο»
Η Μαρία Καρυστιανού είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω... «Εγώ έχω υποσχεθεί ότι ο αγώνας μου θα πάει μέχρι τέλους. Αυτό ορκίστηκα στο μνήμα της κόρης μου»
Η Μαρία Καρυστιανού
136