Ελλάδα

Μεθυσμένος οδηγός χωρίς δίπλωμα παρέσυρε και εγκατέλειψε αναβάτη μηχανής και πεζό στο κέντρο της Αθήνας

Τα δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά

«Συναγερμός» σήμανε το βράδυ της Τρίτης (14.01.25) στο κέντρο της Αθήνας με έναν μεθυσμένο οδηγό, ο οποίος παρέσυρε έναν πεζό και στη συνέχεια έναν οδηγό μηχανής. 

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 23:30 το βράδυ στην «καρδιά» της Αθήνας. Ένας 25χρονος οδηγός αυτοκινήτου, από τη Γεωργία, παρέσυρε έναν 43χρονο, ενώ περπατούσε στην οδό Πανεπιστημίου. 

Ο οδηγός συνέχισε την πορεία του, εγκαταλείποντας το σημείο, και στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Πανεπιστήμιου παρέσυρε έναν 45χρονο οδηγό μηχανής. 

Ο 25χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ δεν είχε δίπλωμα.

Τα δύο θύματα τραυματίστηκαν ελαφρά, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό