Ελλάδα

Καραμολέγκος: Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του εργοστασίου μετά τη φωτιά στο Κορωπί

Η διοίκηση της εταιρείας έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία καταγραφής των ζημιών

Με νεότερη ανακοίνωση η εταιρεία «Καραμολέγκος» σημειώνει πως η λειτουργία του εργοστασίου συνεχίζεται κανονικά μετά τη φωτιά στις εγκαταστάσεις logistics της εταιρείας «Απολλώνιον» στο Κορωπί. Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές πως ξεκίνησε η φωτιά.

«Η λειτουργία του εργοστασίου “Καραμολέγκος” συνεχίζεται απρόσκοπτα, καθώς εξαρχής, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα που να επηρεάζει την παραγωγική διαδικασία» επισημαίνονται στη νέα ανακοίνωση της «Καραμολέγκος».

Όπως ανακοινώθηκε, χθες αργά το απόγευμα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σοβαρής έκτασης στις εγκαταστάσεις logistics της εταιρείας «Απολλώνιον» στο Κορωπί, όπου και ενεργοποιήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας, για την έγκαιρη και ασφαλή απομάκρυνση του συνόλου του προσωπικού.

Η διοίκηση της εταιρείας έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία καταγραφής των ζημιών και παράλληλα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια η εταιρεία «Απολλώνιον» να εξασφαλίσει τη σωστή τροφοδοσία των καταστημάτων της, διασφαλίζοντας στο ακέραιο την εξυπηρέτηση των πελατών της.

«Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στο Πυροσβεστικό Σώμα και τους εθελοντές δασοπυροσβέστες για την άμεση και αποτελεσματική επέμβασή τους, καθώς και στους εργαζομένους μας για την ψυχραιμία και τη συνεργασία που επέδειξαν», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάτρα: Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας σε σπίτι συνταξιούχου μαιευτήρα μετά από έφοδο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 83χρονο και κατέσχεσαν ψηφιακό υλικό που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σχετίζεται με παιδική πορνογραφία
Παιδί
FT: Γιώργος Προκοπίου, ο Έλληνας εφοπλιστής που δεν λογαριάζει τους πυραύλους και τα drones στα Στενά του Ορμούζ
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ η πλειονότητα των πλοιοκτητών αποφεύγει τα Στενά του Ορμούζ εξαιτίας της σύγκρουσης με το Ιράν, η ναυτιλιακή εταιρεία Dynacom Tankers του Έλληνα εφοπλιστή συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον κρίσιμο αυτό θαλάσσιο διάδρομο
Ο Έλληνας εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου 11
Θρίλερ στη ΓΑΔΑ: Συνελήφθη 48χρονος Σουδανός που απειλούσε με χειροβομβίδα στα χέρια και είχε άλλες δύο στο σακίδιο – Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης
Ο Σουδανός ήταν παλιός γνώριμος των αρχών καθώς ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά - Πώς τον συνέλαβαν
Η τσάντα στην οποία βρέθηκαν οι δύο χειροβομβίδες
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
24