Ελλάδα

Γιάννης Τσαγκαράκης: Ανήλικοι άρπαξαν χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό του γιου του ηθοποιού – «Μην κάνεις κίνηση, σε μαχαίρωσα»

«Του τράβηξαν με δύναμη την καδένα, ήταν κάπως χοντρή και του έγδαρε τον λαιμό» καταγγέλλει ο ηθοποιός

Θύμα συμμορίας ανηλίκων έπεσε ο γιος του ηθοποιού Γιάννη Τσαγκαράκη στο Μοσχάτο.

Όπως κατήγγειλε ο ηθοποιός, ανήλικοι επιτέθηκαν στον 20χρονο γιο του στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο, αρπάζοντάς του την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό του. 

«Ενήργησαν σαν αγέλη. Μπήκαν μέσα στην αμαξοστοιχία πριν το Μοσχάτο και σήκωσαν έναν νεαρό που καθόταν, του είπαν “φίλε, σήκω πάνω” για να καθίσουν αυτοί. Ένας ηλικιωμένος κύριος που τους κοιτούσε και προφανώς τον ενόχλησε η συμπεριφορά τους, του είπαν “γέρο μην κοιτάς γιατί θα σε δείρουμε”. Τραγουδούσαν τραπ με βρισιές μέσα», ανέφερε.

«Έχουν θράσος. Δεν κόλλησαν στην εμφάνιση του παιδιού, ότι ήταν ένα ψηλό παιδί νεαρός. Πήγαν δύο μπροστά του, του μίλησαν, του είπαν “από πού είσαι;”, οι άλλοι είχαν πάει από πίσω. Του τράβηξαν με δύναμη την καδένα, ήταν κάπως χοντρή και του έγδαρε τον λαιμό. Πήγε να κινηθεί ο γιος μου εναντίον αυτού που έβγαινε τελευταίος και του είπε “μην κάνεις κίνηση, σε μαχαίρωσα”», επισήμανε.

«Συνέλεξα πληροφορίες και μίλησα και με ανθρώπους που έχουν ανάλογα περιστατικά σε άλλες περιοχές. Υπάρχουν εκκολαπτόμενες σπείρες σχεδόν σε όλες τις συνοικίες της Αθήνας», υπογράμμισε.

«Έχουν πιαστεί πολλές τέτοιες μίνι συμμορίες»

Σύμφωνα με τον ειδικό αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάφα, «ανήλικοι Ρομά είναι οι οποίοι το κάνουν και στον Ηλεκτρικό, το κάνουν και σε λεωφορεία. Είναι τρία έως τέσσερα άτομα συνήθως. Είναι επίφοβο να αντιδράσεις μην βγάλουν κάνα μαχαίρι και στο χώσουν».

«Έχουν πιαστεί πολλές τέτοιες μίνι συμμορίες, αλλά είναι ένα σύστημα, δεν είναι κάποιοι συγκεκριμένοι. (…) Αριθμητικά είναι πάντα περισσότεροι και πηγαίνουν σαν αγέλη», τόνισε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στον πρώτο όροφο σπιτιού στην Πάτρα - Επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας ηλικιωμένης
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και άνδρες της ΔΙΑΣ, οι οποίοι απεγκλώβισαν από το σπίτι μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είναι καλά στην υγεία της
Πάτρα
Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Βίντεο από τις τελευταίες εργασίες – Έκλεισε η Βασιλέως Κωνσταντίνου
Από τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου έως τις 9 το βράδυ, θα υπάρξει ολική διακοπή της κυκλοφορίας σε ένα μεγάλο μέρος του κέντρου της Αθήνας - Οι κλειστοί δρόμοι την Κυριακή στην κλασική διαδρομή
Τελευταίες εργασίες στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο
Τέμπη: Στο εδώλιο οι δύο ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για τη σύμβαση 717 – Δυναμικό παρών από συγγενείς θυμάτων
«Να μην υπάρξει από εδώ και πέρα ούτε μπάζωμα ούτε συγκάλυψη», είπε ο Πάνος Ρούτσι - «Δεν θα δεχθούμε άλλα μπαζώματα», ανέφερε ο Αντώνης Ψαρόπουλος
Το σημείο της τραγωδίας των Τεμπών
3.000 καταφύγια στην Ελλάδα για την προστασία του άμαχου πληθυσμού – Χωράνε 2 εκατομμύρια άνθρωποι
Η Ελλάδα, ως κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, έχει δεσμευθεί να ενισχύσει την ανθεκτικότητα των πολιτικών δομών και την ικανότητα συντονισμού μεταξύ πολιτικών και στρατιωτικών φορέων
Καταφύγιο 5