Ελλάδα

Πάτμος: Χτυπούσαν συστηματικά τον 9χρονο μαθητή η μητέρα του και ο σύντροφος της – Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Καθοριστικός ο ρόλος της δασκάλας και της κοινωνικής λειτουργού του νησιού

Μια περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού μαθητή δημοτικού σχολείου της Πάτμου, από το σύντροφό της μητέρας του και την ίδια αποκαλύφθηκε μετά την καθοδήγηση στην αστυνομία της δασκάλας και της κοινωνικής λειτουργού του νησιού.

Ο 9χρονος στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς παρουσία ψυχολόγου επιβεβαίωσε το άγριο σκηνικό, ενώ ο ξυλοδαρμός του μικρού μαθητή επιβεβαιώθηκε και από τον ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας: «Την 27-01-2025 και περί ώρα 13:00’ μετέβησαν στο Α.Τ. Πάτμου η  ψυχολόγος του Σχολικού Δικτύου Επιστημονικής Υποστήριξης της Πρωτοβάθμιας και Μέσης εκπαίδευσης της μαθητικής κοινότητας Πάτμου,  μη συμπεριλαμβανομένου της τελευταίας βαθμίδας (Λύκειο), η εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης στο Δημοτικό σχολείο Χωράς Πάτμου και η  κοινωνική λειτουργός σχολικού δικτύου Πρωτοβάθμιας και Μέσης εκπαίδευσης .

Οι δυο τελευταίες εξεταζόμενες ενόρκως ανέφεραν ότι ο ανήλικος μαθητής της Δ΄ τάξης του Δημοτικού δέχθηκε σωματική βία από τον 48χρονο  σύντροφο της μητέρας του και ειδικότερα ράπισμα στην περιοχή της αριστερής παρειάς με απότοκο την πρόκληση εκχυμώσεων στην πληγείσα περιοχή. Προς επίρρωση των ως άνω διαμειφθέντων, αναφορικά με την σωματική βία που ασκήθηκε σε βάρος του ανήλικου συγκλίνουν οι Εκθέσεις Ένορκης Εξέτασης Μάρτυρα της μητέρας του και η ανωμοτί εξέταση του ανήλικου παθόντα, παρουσία της ψυχολόγου ιατροδικαστή. Πέραν των προλεχθέντων, άξιο μνείας είναι η αναφορά του ανήλικου παθόντα σε περιστατικά παράνομης βίας, τόσο από τον φερόμενο δράστη όσο και από την μητέρα του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΕΥΔΑΠ: «Ο αγωγός της Αίγινας δεν εμπίπτει στην ευθύνη μας – Άμεση λύση με τη συνδρομή της εταιρείας»
Η ΕΥΔΑΠ τονίζει ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας προχωρά εναλλακτική λύση υδροδότησης του νησιού, με στόχο την όσο το δυνατόν ταχύτερη και ασφαλή πρόσβαση των κατοίκων σε πόσιμο νερό
ΕΥΔΑΠ
Προσποιήθηκε τον υπάλληλο εταιρείας ηλεκτρισμού και «μπούκαρε» σε σπίτι: Καρέ – καρέ η στιγμή που αρπάζει σακούλα γεμάτη με μετρητά και τιμαλφή
Οι δράστες παριστάνουν ακόμη και τους γιατρούς, ζητώντας χρήματα για δήθεν έκτακτη ανάγκη και ζητούν και τους κωδικούς τραπεζικών καρτών, υποδυόμενοι ακόμη και τους λογιστές
Ληστεία
Δήμαρχος ρωσικής πόλης πίσω από εμπρηστική επίθεση στα Χανιά – Η εντολή για «μπουρλότο» στο πλαίσιο εκβιασμού και το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.
Η επίθεση έγινε σε κατοικημένη και τουριστική περιοχή και σύμφωνα με την Αστυνομία, έβαλε σε κίνδυνο περιοίκους και διερχόμενους
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ