Ελλάδα

Πάτμος: Χτυπούσαν συστηματικά τον 9χρονο μαθητή η μητέρα του και ο σύντροφος της – Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Καθοριστικός ο ρόλος της δασκάλας και της κοινωνικής λειτουργού του νησιού

Μια περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού μαθητή δημοτικού σχολείου της Πάτμου, από το σύντροφό της μητέρας του και την ίδια αποκαλύφθηκε μετά την καθοδήγηση στην αστυνομία της δασκάλας και της κοινωνικής λειτουργού του νησιού.

Ο 9χρονος στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς παρουσία ψυχολόγου επιβεβαίωσε το άγριο σκηνικό, ενώ ο ξυλοδαρμός του μικρού μαθητή επιβεβαιώθηκε και από τον ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας: «Την 27-01-2025 και περί ώρα 13:00’ μετέβησαν στο Α.Τ. Πάτμου η  ψυχολόγος του Σχολικού Δικτύου Επιστημονικής Υποστήριξης της Πρωτοβάθμιας και Μέσης εκπαίδευσης της μαθητικής κοινότητας Πάτμου,  μη συμπεριλαμβανομένου της τελευταίας βαθμίδας (Λύκειο), η εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης στο Δημοτικό σχολείο Χωράς Πάτμου και η  κοινωνική λειτουργός σχολικού δικτύου Πρωτοβάθμιας και Μέσης εκπαίδευσης .

Οι δυο τελευταίες εξεταζόμενες ενόρκως ανέφεραν ότι ο ανήλικος μαθητής της Δ΄ τάξης του Δημοτικού δέχθηκε σωματική βία από τον 48χρονο  σύντροφο της μητέρας του και ειδικότερα ράπισμα στην περιοχή της αριστερής παρειάς με απότοκο την πρόκληση εκχυμώσεων στην πληγείσα περιοχή. Προς επίρρωση των ως άνω διαμειφθέντων, αναφορικά με την σωματική βία που ασκήθηκε σε βάρος του ανήλικου συγκλίνουν οι Εκθέσεις Ένορκης Εξέτασης Μάρτυρα της μητέρας του και η ανωμοτί εξέταση του ανήλικου παθόντα, παρουσία της ψυχολόγου ιατροδικαστή. Πέραν των προλεχθέντων, άξιο μνείας είναι η αναφορά του ανήλικου παθόντα σε περιστατικά παράνομης βίας, τόσο από τον φερόμενο δράστη όσο και από την μητέρα του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για ανθρωποκτονία παραπέμπεται το ζευγάρι που ξυλοκόπησε τον 64χρονο σε γλέντι στην Αρκαδία - «Τον κλωτσούσε δίχως έλεος, να τιμωρηθούν»
Από συνέργεια σε συναυτουργία σε ανθρωποκτονία αναβαθμίστηκε η κατηγορία για την 35χρονη σύζυγο. Η ίδια ισχυρίζεται πως απλώς απώθησε το θύμα και πως ο άντρας της ήταν σε άμυνα
Ο 64χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και η κόρη του
Συγκλονίζει η 16χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από 38χρονο στην Πάτρα - «Μαμά με πείραξε»
«Μην ανησυχείς εγώ θα είμαι ο μπαμπάς σου, εγώ σ’ αγαπάω, θα λες εμένα μπαμπά», της έλεγε ο 38χρονος που προφυλακίστηκε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της - Νέα καταγγελία εις βάρος του για βιασμό 8χρονης
Μια κοπέλα κλαίει 2