Ελλάδα

Ηράκλειο: Οδηγός σε αμόκ παρέσυρε ζευγάρι – Νωρίτερα είχε καταστρέψει χωράφι τους

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα

Ένας άνδρας 44 ετών σε κατάσταση αμόκ προκάλεσε πανικό το μεσημέρι της Τετάρτης (5.3.2025) σε χωριό του Ηρακλείου, καθώς προσπάθησε να εμβολίσει ζευγάρι.

Όλα έγιναν έξω από το σπίτι του ζευγαριού στο Καβροχώρι του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο, όταν ο 44χρονος μετέβη με το αυτοκίνητό του στο σημείο και αρχικά προκάλεσε ζημιές σε χωράφι που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι τους. 

Όταν εκείνοι βγήκαν από το σπίτι για να δουν τι συμβαίνει, ο 44χρονος προσπάθησε να τους εμβολίσει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 58χρονη πρόλαβε και ξέφυγε από τη μανία του οδηγού, κάτι που δεν συνέβη με το σύζυγό της, τον οποίο ο οδηγός πρόλαβε να στριμώξει ανάμεσα στο αυτοκίνητό του και σε ένα σταθμευμένο όχημα. Μάλιστα τού προκάλεσε τραύματα στο πόδι, τη λεκάνη και την κοιλιακή χώρα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον 44χρονο λίγη ώρα αργότερα στην Αμμουδάρα, αλλά και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 61χρονο τραυματία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 59χρονος που κατηγορείται για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη φέρεται να στρατολογήθηκε από Ρώσο ποινικό - «Το έκανα για τη μαμά πατρίδα»
Φέρεται να υποστήριζε ότι έχει υπηρετήσει στη Σιβηρία και ότι λατρεύει τη Ρωσία. Τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του. Στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ ο στρατολόγος του
Αλεξανδρούπολη: Ο 59χρονος που κατηγορείται για κατασκοπεία φέρεται να στρατολογήθηκε από Ρώσο ποινικό – «Το έκανα για τη μαμά πατρίδα»
«Τα παιδιά γλίτωσαν από θαύμα» λέει υπάλληλος ξενοδοχείου για τη φωτιά στο Zara στην Πάτρα
«Με έπιασε πανικός, ζαλάδα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, το πρώτο μέλημα μου εκείνη τη στιγμή ήταν να βγάλω τα παιδιά έξω από το δωμάτιο με ασφάλεια» λέει η υπάλληλος του ξενοδοχείου
Φωτιά στην σκεπή του Zara Home στην Πάτρα
Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκροί εντοπίστηκαν μητέρα και γιος μέσα στο σπίτι τους
Τα στοιχεία φέρεται να αποκλείουν εγκληματική ενέργεια και πιθανολογείται ότι πρώτη πέθανε η 78χρονη και ύστερα ο γιος, δίπλα από τον οποίο βρέθηκε ποσότητα χαπιών
Ασθενοφόρο
Ανανεώθηκε πριν 14 λεπτά
«Ο κτηνοτρόφος παρενοχλούσε την κόρη μας» λέει η σύζυγος του 39χρονου για την δολοφονία στο Κιλκίς το 2024
Ο 39χρονος που ήταν μαζί με τον άτυχο 45χρονο το μοιραίο βράδυ, στην απολογία του ανέφερε πως πήγε να ζητήσει τον λόγο απο τον κτηνοτρόφο καθώς, όπως υποστήριξε ο ίδιος, είχε παρενοχλήσει τα δύο ανήλικα παιδιά του
Η κτηνοτροφική μονάδα