Ελλάδα

Εργατικό ατύχημα στη Βούλα: Χωρίς τις αισθήσεις του 28χρονος χειριστής γερανού

Προσπάθησε να ανεβάσει υλικά σε οικοδομή, όταν ο γερανός ακούμπησε ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα ο 28χρονος να πάθει ηλεκτροπληξία. «Έβγαιναν σπίθες» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Πανικός επικράτησε το πρωί της Τετάρτης (12.3.2025) στη Βούλα όταν ένας 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του μετά από εργατικό ατύχημα.

Στις 9:15 το πρωί της Τετάρτης υπήρξε τηλεφώνημα στην αστυνομία όπου ανέφερε ότι γερανοφόρο όχημα που εκτελούσε εργασίες στην οδό Ερμού στη Βούλα ακούμπησε τα ηλεκτροφόρα καλώδια της περιοχής με αποτέλεσμα ο χειριστής του γερανού να χτυπηθεί από το ρεύμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο χειριστής προσπάθησε να ανεβάσει κάποια υλικά σε οικοδομή, ωστόσο κάτω από άγνωστες συνθήκες ακούμπησε τα ηλεκτροφόρα καλώδια και έπαθε ηλεκτροπληξία.

Ο σοβαρά τραυματίας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Ασκληπιείο Βούλας όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για τον κρατήσουν στη ζωή.

Έχουν προσαχθεί τρεις εργάτες αλλά και ο εργολάβος της οικοδομής. 

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε πως έγινε το εργατικό ατύχημα λέγοντας πως: «Βρήκε το “παπαγαλάκι (ανυψωτικό μηχάνημα)” του γερανού στα καλώδια υψηλής τάσης, κόπηκε και το ρεύμα εκείνη τη στιγμή. Έβγαζε σπίθες και φαινόταν ότι είχε κάνει γείωση. Ο χειριστής ήταν κάτω, χωρίς τις αισθήσεις του, δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρει». 

 

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης στη Βούλα, λέγοντας πως άρχισαν να χτυπούν οι συναγερμοί και είδε ξαφνικά εργάτες από την οικοδομή να βάζουν σε ιδιωτικό αυτοκίνητο τον χειριστή του γερανοφόρου. 

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ αλλά και περιπολικά.

Παράλληλα, στο σημείο βρίσκονται επίσης δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γρίπη: Ρινικό εμβόλιο για παιδιά για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς
Το νέο ρινικό εμβόλιο χορηγείται με πιο «φιλικό» τρόπο για τα παιδιά και συγκεκριμένα με σπρέι που ψεκάζεται στη μύτη, γεγονός που αναμένεται να το κάνει πιο αποδεκτό από τα μικρά παιδιά
Φωτογραφία istock
Αδιανόητο περιστατικό στη Βοιωτία - Διευθύντρια σε ΚΕΠ έθαψε σε στάβλο την μητέρα της για να παίρνει την συνταξή της
Το φρικτό γεγονός έγινε το καλοκαίρι του 2023 και από τότε η γυναίκα αυτή δεν εμφανιζόταν πουθενά στο χωριό - Η 62χρονη παρουσίασε στις αρχές μια ηλικιωμένη με άνοια ως μητέρα της
Το σημείο που είχε θάψει η 62χρονη την ηλικιωμένη μητέρα της
Ανανεώθηκε πριν 7 λεπτά
76
Πρόστιμο 270.000 ευρώ και 5 μήνες φυλάκιση σε συνταξιούχο με τη βούλα του ΣτΕ – Είχε σκοτώσει με τσάπα 8 κουτάβια
Το Συμβούλιο Επικρατείας με την απόφασή του έκρινε ότι δεν παραβιάζονται οι συνταγματικοί κανόνες και μπορεί να υπάρξει ταυτόχρονα πρόστιμο και ποινή φυλάκισης
Κουτάβια 10