Ελλάδα

Αναστασία Γιάμαλη – Νίκος Παπαδόπουλος: Ένταση on air για τον βανδαλισμό στην Εθνική Πινακοθήκη

«Δεν θα χάνω εγώ τον χρόνο μου να ακούω αυτά που μου λέτε» απαντά στην Αναστασία Γιάμαλη ο Νίκος Παπαδόπουλος

«Εσείς υπερασπίζεστε τη λογοκρισία και τον βανδαλισμό, τον οποίο κάνατε στην Εθνική Πινακοθήκη» είπε κατηγορηματικά η Αναστασία Γιάμαλη στον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο μετά την επίθεσή του σε έκθεση ζωγραφικής.

Στον αέρα του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η Αναστασία Γιάμαλη, το απόγευμα της Πέμπτης (13.03.2025), την ώρα που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής ο Νίκος Παπαδόπουλος. Με αφορμή την βίαιη κίνηση του βουλευτή της Νίκης, στην Εθνική Πινακοθήκη, οι δυο τους είχαν μια συζήτηση που κάθε άλλο παρά μέση οδό έμοιαζε να έχει από την αρχή ως το τέλος.

Ωστόσο οι τόνοι ανέβηκαν με τον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο, να μοιάζει ανένδοτος να ακούσει την αντίθετη άποψη της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του MEGA.

«Θέλω να εξηγήσω ότι τα πράγματα πρέπει να μπαίνουν όλα στο πλαίσιο τους. Δεν νομίζω ότι είστε ιστορικός τέχνης, αγαπητέ κ. Παπαδόπουλε. Κάνω λάθος;

Είστε θεωρητικά ένας άνθρωπος ορθολογιστής ακόμη και αν κάπως μας μπερδέψατε τις προηγούμενες μέρες» υπογράμμισε η Αναστασία Γιάμαλη για να ακολουθήσει ο σύντομος διάλογος με τον βουλευτή.

Αναστασία Γιάμαλη: Νίκο, εγώ δεν θέλω να έρθω σε διάλογο με τον κ. Παπαδόπουλο. Δεν νομίζω ότι έχουμε και πολλά να πούμε.

Νίκος Παπαδόπουλος: Δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε, τα παιδιά μας να φυλάξουμε.

Αναστασία Γιάμαλη: Έχουμε να χωρίσουμε! Έχουμε να χωρίσουμε, αγαπητέ κύριε, γιατί εγώ υπερασπίζομαι την ελευθερία έκφρασης και την ελευθερία λόγου. Εσείς υπερασπίζεστε τη λογοκρισία και τον βανδαλισμό, τον οποίο κάνατε στην Εθνική Πινακοθήκη. Έναν βανδαλισμό ο οποίος προέκυψε και από το βίντεο ότι ήταν απολύτως σχεδιασμένος και συνειδητός και βιαιότατος.

Νίκος Παπαδόπουλος: Κα. Γιάμαλη, τις δικές σας απόψεις τις ξέρουμε πολύ καλά. Με φώναξε εδώ ο κ. Ευαγγελάτος για να ακούσει τις δικές μου απόψεις. Αν θέλετε να πείτε τις δικές σας απόψεις, να τις πείτε και χωρίς εμένα. Δεν θα χάνω εγώ τον χρόνο μου να ακούω αυτά που μου λέτε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα σε μάντρα στην Πάτρα - Άγνωστος πέταξε φωτοβολίδα και εξαφανίστηκε
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ένα ακόμα ΙΧ
Πάτρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
Συνελήφθη ο 23χρονος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με θύμα τον 20χρονο στην Καλαμαριά – Άλλαξε την αρχική κατάθεσή του
Νωρίτερα, ο 23χρονος παραδόθηκε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές, που τον αναζητούσαν για την δολοφονία του 20χρονου το βράδυ της Πέμπτης (12.03.2026) στην Καλαμαριά
Καλαμαριά
26
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Κηφισός, Αττική οδός, Λεωφόρος Αθηνών και Κηφισίας
Στην Κηφισίας «κόκκινα» είναι και τα δύο ρεύματα, ενώ η κίνηση συνεχίζεται ως και το κέντρο της Αθήνας σε Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, Ακαδημίας αλλά και Συγγρού
κίνηση