Ελλάδα

Μυστήριο με το θάνατο αστέγου σε εστιατόριο της Αθήνας – Η μεταφορά στο πεζοδρόμιο και οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Ο ιδιοκτήτης και 2 υπάλληλοι του εστιατορίου συνελήφθησαν. Τι έδειξαν οι κάμερες

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός 57χρονου αστέγου σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, καθώς εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη τριών ατόμων.

Το περιστατικό με τον άστεγο στο κέντρο της Αθήνας συνέβη στις 15:30 το μεσημέρι της 24ης Μαρτίου, όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για ένα άτομο που ήταν χτυπημένο στη διασταύρωση των οδών Μάρνης και Καποδιστρίου.

Όταν έφτασαν εκεί, βρήκαν τον 57χρονο πεσμένο στο πεζοδρόμιο μπρούμυτα και δεν μπορούσαν να διακρίνουν αν ήταν ζωντανός, καθώς και από τι προερχόταν το τραύμα. Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο, όπου το πλήρωμά του διαπίστωσε τον θάνατό του και στη συνέχεια μετέφερε την σορό του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Πάνω από τον 57χρονο Ρουμάνο, βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο εργαζόμενοι του εστιατορίου από την Συρία, οι οποίοι ανέφεραν ότι τον νεκρό τον βρήκαν στο πεζοδρόμιο χωρίς να ξέρουν τις έχει συμβεί.

Στη συνέχεια, όμως, ο καταστηματάρχης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο 57χρονος  μπήκε στο μαγαζί και κατευθύνθηκε προς το υπόγειο χώρο με σκοπό να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα

Στη συνέχεια, ο άτυχος άνδρας πιθανόν να γλίστρησε στις σκάλες, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για το περιστατικό και έσπευσε στο σημείο.

Από τις κάμερες φαίνεται ο ιδιοκτήτης μαζί με τους δύο υπαλλήλους του να μετέφεραν τον 57χρονο εκτός καταστήματος.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών, καθάρισαν το χώρο με χλωρίνη και νερό, χωρίς ωστόσο να έχει καταγραφεί το σημείο όπου βρίσκονται οι σκάλες, που οδηγούν στο υπόγειο, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπήρχαν κάμερες.

Οι ιδιοκτήτης και οι δύο Σύριοι υπάλληλοι του συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ το κατάστημα έχει σφραγιστεί. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρειος Πάγος για δίκη Τεμπών: Αγανακτισμένοι απειλούν τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των δικαστών
Πρόσθεσε ακόμα ότι τις τελευταίες εβδομάδες στα Δικαστήρια της Λάρισας έχουν καταγραφεί ακραία παράνομες συμπεριφορές «ενδιαφερομένων» οι οποίες είχαν στόχο να καταστεί ανέφικτη η εκδίκαση της υπόθεσης»
Η αίθουσα του δικαστηρίου στα Τέμπη 5
Στον ανακριτή ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης για τα 314 πλαστά έργα τέχνης - Το κακούργημα για το οποίο κατηγορείται
Ο γκαλερίστας κατηγορείται για το κακούργημα της υπεξαίρεση αρχαίων και νεότερων μνημείων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, τελεσθείσα κατά επάγγελμα, της παράβασης της υποχρέωσης δήλωσης μνημείου και άλλα αδικήματα
Ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης
Μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου - Πλήθος κόσμου παρά τον βροχερό καιρό
Την παρέλαση «άνοιξε» το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων, «Ευσέβιος Κυπουργός», ενώ συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, παρελαύνουν οι μαθητές και οι μαθήτριες
Μαθητική παρέλαση