Ελλάδα

Φαίη Μπακογιώργου: «Το παιδί μου δικαιώθηκε» λέει ο πατέρας της μετά την καταδίκη σπιτονοικοκυράς, μάνας κι αδερφής

«Ένα κεφάλαιο πλέον έκλεισε, να ηρεμήσει η ψυχή της κόρης μου» δηλώνει στο newsit.gr ο πατέρας της νεαρής κοπέλας

«Το παιδί μου δικαιώθηκε», λέει στο newsit.gr o πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου μετά την απόφαση του δικαστηρίου να κριθούν ένοχοι για τη δολοφονία της κόρης του, η μητέρα της η αδερφή της και η σπιτονοικοκυρά της στην Κυψέλη.

Με ανακούφιση άκουσε την ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας Νικόλαος Μπακογιώργο, ο οποίος από την ημέρα που εντοπίστηκε νεκρή η κόρη του δεν έπαψε να πολεμά προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τη δολοφονία της Φαίης στην Κυψέλη.

«Το παιδί μου δικαιώθηκε και εγώ μαζί του. Ένα κεφάλαιο πλέον έκλεισε, να ηρεμήσει η ψυχή της κόρης μου. Εκεί που βρίσκεται στον ουρανό ψηλά. Είχα εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Και πραγματικά έγινε αυτό που έπρεπε. Αισθάνομαι δικαιωμένος» λέει στο newsit.gr o πατέρας της κοπέλας που βρήκε φρικτό θάνατο.

Η σορός του κοριτσιού είχε εντοπιστεί από περαστικούς σε πεζοδρόμιο στις 8 Οκτωβρίου του 2021 τυλιγμένη σε κουβέρτα. Οι τρεις γυναίκες παραπέμφθηκαν σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Οι δικαστές είχαν περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τους ξυλοδαρμούς που είχε βιώσει η μητέρα των τριών παιδιών, προκειμένου να εκπορνεύεται και να ζητιανεύει, ενώ τα χρήματα κατέληγαν στην σπιτονοικοκυρά της.

Σύμφωνα με το βούλευμα η κοπέλα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της Κυψέλης, που φιλοξενούνταν από την 57χρονη «σπιτονοικοκυρά» γεγονός το οποίο φέρεται να γνώριζαν η μητέρα και η αδερφή της.

Όσον αφορά τώρα την απόφαση του δικαστηρίου για την ενοχή και της αδερφής της Φαίης, ο πατέρας τους Νίκος Μπακογιώργος αναφέρει στο newsit.gr ότι:  «Δεν νιώθω τίποτα και δεν υπάρχει άλλο παιδί για μένα. Εγώ δεν έχω τίποτα πλέον τέλος».

Ο πατέρας της για περίπου ένα χρόνο είχε μεταμορφωθεί σε ντετέκτιβ για να βρει τον δολοφόνο του παιδιού.

Τελικά, ο ίδιος βοήθησε στις έρευνες και αποκαλύφθηκε το διαμέρισμα της οδού Δροσοπούλου στην Κυψέλη, όπου κακοποιούνταν συστηματικά η νεαρή κοπέλα. 

Υπενθυμίζεται ότι ποινή ισόβιας κάθειρξης και 22 ετών επιβλήθηκε στην σπιτονοικοκυρά της Φαίης. Επίσης της επιβλήθηκε χρηματική ποινή  7.000 ευρώ.

Στην μητέρα της Φαίης το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης  15 ετών και στην αδερφή της Φαίης επιβλήθηκε ποινή 11 ετών.

Στην αδελφή της Φαίης αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας (κατά πλειοψηφία 5-2).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αμετακίνητοι στα μπλόκα οι αγρότες: Τι ζητούν από την κυβέρνηση για να ανοίξουν τους δρόμους – Συλλήψεις για τα σοβαρά επεισόδια στην Κρήτη
Από το Μαξίμου διαμηνύουν προς τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους ότι άμεσα θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται οι υπόλοιπες πληρωμές - Τουλάχιστον μέχρι και τις 10 το πρωί θα παραμείνει κλειστό το αεροδρόμιο Ηρακλείου
Επεισόδια αγροτών και κτηνοτρόφων με τις δυνάμεις της αστυνομίας στα Χανιά με αποκλεισμό του αεροδρομίου
15
Εκλογές δικηγόρων: Νικητής ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος στην Αθήνα, ανανεώνουν θητείες Φινοκαλιώτης και Κλάππας σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά
Ο κύριος Κουτσόλαμπρος έχει συνδέσει το όνομά του με τα ασφαλιστικά ζητήματα των δικηγόρων, ενώ ο αντίπαλός του Δημήτρης Αναστασόπουλος εξειδικεύεται στο δίκαιο πληροφορικής και διαδικτύου - Τα μηνύματά τους μετά το αποτέλεσμα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 22
Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – 48.000 ευρώ σε Κυριάκου και Αρναούτη δίνει η οικογένεια του τραγουδιστή
Τα χρήματα στις δύο επιβάτιδες, σε πρώτη φάση θα δοθούν από την ασφαλιστική εταιρία, ενώ έπειτα η ασφαλιστική θα τα ζητήσει από την οικογένεια του τραγουδιστή
Παντελής Παντελίδης