Ελλάδα

Πειραιάς: Αυτοκίνητο μπούκαρε σε κατάστημα – Πήγε να ξεπαρκάρει και έπεσε στη τζαμαρία

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν κάτοικοι και περαστικοί ενώ άμεσα έσπευσε περιπολικό της ΕΛΑΣ καθώς και γερανός

Ένα αυτοκίνητο «εισέβαλε» σε κατάστημα επί της οδού Σηραγγίου στον Πειραιά, στους πρόποδες της Καστέλλας το βράδυ του Σαββάτου (29/03/2025).

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, στην προσπάθειά του να ξεπαρκάρει ο οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο κατέληξε στη τζαμαρία του καταστήματος συστημάτων ασφαλείας και εταιρίας security στον Πειραιά.

Στο σημείο συγκεντρώθηκαν κάτοικοι και περαστικοί ενώ άμεσα έσπευσε περιπολικό της ΕΛΑΣ καθώς και γερανός για να σηκώσει το αυτοκίνητο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα βίντεο ντοκουμέντα πριν την διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες συγγενών του 68χρονου ιδιοκτήτη κάμπινγκ
Οι αντιφάσεις στις απολογίες των 22χρονων φερόμενων δραστών, η σχέσεις του 68χρονου με τον ανιψιό του που επέζησε του φονικού και τα πιθανά σενάρια για την διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
Φοινικούντα
Fake news για τον νέο ΚΟΚ καταγγέλλει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών – «Δεν απαγορεύεται ο καφές, το νερό και τα χοντρά μπουφάν»
«Καμία από τις παραπάνω ενέργειες δεν επισύρει πρόστιμο, εφόσον δεν παραβιάζονται οι βασικοί κανόνες ασφαλούς οδήγησης» ξεκαθαρίζει το υπουργείο
Έλεγχος από αστυνομικούς της Τροχαίας 10