Ελλάδα

Μεσολόγγι: «Παρακαλάω η σορός στην Κυλλήνη να είναι του πατέρα μου» λέει η κόρη του αγνοούμενου ψαρά

Η ίδια αποκάλυψε πως η θεία της είναι στο νοσοκομείο του Ρίου και θα δώσει γενετικό υλικό

«Παρακαλάω να είναι του πατέρα μου η σορός που βρέθηκε» λέει η κόρη του 75χρονου ψαρά που αγνοείται από τις 22 Μαρτίου από το Μεσολόγγι. Σημειώνεται πως το πρωί της Πέμπτης ξεβράστηκε σορός σε προχωρημένη αποσύνθεση σε παραλία της Κυλλήνης.

Η σορός εντοπίστηκε στην παραλία Μιμόζα και από την πρώτη στιγμή οι έρευνες στράφηκαν προς τον αγνοούμενο ψαρά από το Μεσολόγγι.

Η κόρη του ψαρά μιλώντας στο newsit.gr περιγράφει πόσο δύσκολες είναι όλες αυτές οι μέρες, καθώς περιμένει μάταια να χτυπήσει το τηλέφωνο. Μέρα με τη μέρα η αγωνία της μεγαλώνει: «Δεν αντέχω άλλο αυτό το μαρτύριο, αυτή την αγωνία που περνάω, είναι βάσανο μεγάλο. Αν είναι αυτός εύχομαι να αναπαυτεί η ψυχούλα του και να ησυχάσουμε και εμείς».

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια η σορός που βρέθηκε στην Κυλλήνη είναι σε τόσο προχωρημένη αποσύνθεση που το μισό πρόσωπο δεν υπάρχει και αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια αναγνώρισης.

«Έχει βρεθεί μια σορός στην παραλία Μιμόζα στην Κυλλήνη και έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Ρίου. Περιμένουμε να γίνει η ταυτοποίηση τώρα και είμαστε σε αναμονή.

Με πήρε τηλέφωνο η αστυνομία της Ανδραβίδας το πρωί και μου είπανε πως το λιμεναρχείο βρήκε μια σορό στην παραλία.

Αυτή τη στιγμή πήγε στο νοσοκομείο η αδερφή του πατέρα μου, η θεία μου, αλλά δεν την αφήνουν να δει τη σορό γιατί είναι σε προχωρημένη αποσύνθεση και δεν αναγνωρίζεται. Η θεία μου θα δώσει γενετικό υλικό» κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: «Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την δολοφονία της Μάγια στην Πολωνία: «Είχαν σχέση, ο 17χρονος την χτύπησε, ήταν παραβατικός»
ο 17χρονος που είναι βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 16χρονης Μάγια, είχε δεχτεί ακόμη 4 καταγγελίες από το 2021, για παρενόχληση και εκφοβισμό
Η 16χρονη Μάγια και ο δράστης της δολοφονίας
Hellenic Train: Με 1,5 ώρα καθυστέρηση αναχώρησε το τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με 210 επιβάτες λόγω τεχνικού προβλήματος
Η Hellenic Train ενημερώνει ότι έδωσε στους 210 επιβάτες νερά και σνακ κατά την αναμονή και παράλληλα δυνατότητα αποζημίωσης με το 25% της αξίας του εισιτηρίου
Τρένο