Ελλάδα

Αγρίνιο: Το έσκασαν από τα κρατητήρια οι 2 από τους 3 που συνελήφθησαν για τη διάρρηξη σε ATM

Η διάρρηξη είχε γίνει στις αρχές του μήνα αλλά οι δράστες κατάφεραν να λεηλατήσουν το ΑΤΜ και να φύγουν με άδεια χέρια μέχρι εν τέλει να πιαστούν από την αστυνομία

Την κατάλληλη ευκαιρία φαίνεται πως βρήκαν ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα (20.04.2025), οι 2 από τους 3 φερόμενους ως δράστες που κατηγορούνται για τη λεηλασία και απόπειρα διάρρηξης σε ΑΤΜ στο Αγρίνιο.

Οι 3 συλληφθέντες μαζί με άλλους 2, φέρεται πως προσπάθησαν να ανοίξουν το ΑΤΜ που βρίσκεται στην Εθνική Οδό Αγρινίου, με σκοπό να αρπάξουν όσα χρήματα βρουν. Μετά από αρκετή προσπάθεια ωστόσο, το μόνο που κατάφεραν είναι να διαλύσουν το μηχάνημα, να φύγουν με άδεια χέρια και να κατηγορηθούν για τη διάρρηξη.

Λόγω αυτού μάλιστα, οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τους 3 από τους 5 δράστες. Στο σήμερα ωστόσο, οι 2 (από τους 3) που παρέμεναν υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, κατάφεραν να βγουν στο προαύλιο του κρατητηρίου και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, πήδηξαν την μάντρα και έγιναν καπνός, αναφέρει το agrinionews.gr.

Η έρευνα για τον εντοπισμό τους είναι σε πλήρη εξέλιξη όπως επίσης αναζητούνται ακόμα και οι 2 άλλοι δράστες της διάρρηξης.

Υπενθυμίζεται πως οι κατηγορούμενοι κρατούνταν στο Αστυνομικό Μέγαρο μέχρι να γίνει η μεταγωγή τους στη φυλακή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σκηνικό τρόμου στο Περιστέρι: Αναβάτης μηχανής άνοιξε πυρ σε οδηγό αυτοκινήτου - Ακολούθησε καταδίωξη
Στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα, οι οποίοι προκάλεσαν σφοδρό τροχαίο λίγα μέτρα μακριά από τους πυροβολισμούς και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής
Το πιστόλι της επίθεσης
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
14
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 20