Ελλάδα

Μεγάλη φωτιά στην Ηλεία – Σηκώθηκε ελικόπτερο

Οι πρώτες εικόνες με την φωτιά, που εξαπλώνεται γρήγορα λόγω του δυνατού αέρα

Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (28/4/25) σε δασική έκταση, στην περιοχή Νέα Καλυβάκια, του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, στην Ηλεία.

Στην συγκεκριμένη περιοχή στην Ηλεία, όπου πνέουν ισχυροί άνεμοι, έφτασαν άμεσα στο σημείο 28 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου της 6ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε. και οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος έκανε ρίψεις νερού ένα ελικόπτερο σε μια προσπάθεια να τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο η φωτιά.

Σύμφωνα με το ilialive οι συντονισμένες προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των ανδρών της ΕΜΟΔΕ, με την καίρια συμβολή του ελικοπτέρου, κατάφεραν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά, η οποία ωστόσο κατάφερε να κάψει, τουλάχιστον 10 στρέμματα δασικής έκτασης. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης και βίαζε την αδερφή μου» – Η κατάθεση της πρώην συντρόφου του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό
Ο Γιώργος Λάνθιμος παρακολούθησε την διαδικασία μαζί με τη σύζυγό του, η οποία θα καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση - Τι κατέθεσε η αδερφή του θύματος και πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου
iStock
Συγκλονίζει ο αδερφός της 56χρονης που σκοτώθηκε στο μακελειό στα Βορίζια - «Την αντίκρισα νεκρή στην άσφαλτο, ενώ κάποιος μας έριχνε με καλάσνικοφ»
«Η αδελφή μου δεν πέθανε από ανακοπή αλλά από σφαίρα, τα ανίψια μου απάντησαν όταν είδαν τη θεία τους κάτω, δεχτήκαμε απειλές ότι θα μας εκτελέσουν όλους» τονίζει ο αδερφός της 56χρονης
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου