Ελλάδα

Αμφιλοχία: «Μου είπε ότι τον σκότωσε γιατί δεν τον άφηνε να κοιμηθεί» λέει ο αδελφός του πρώην αστυνομικού που δολοφόνησε τον 95χρονο πατέρα του

«Εκείνη την ώρα που ο πατέρας μου ήθελε να φύγει σηκώθηκε ο αδελφός μου τον χτύπησε με την γκλίτσα στο κεφάλι και τον σκότωσε»

«Μου είπε ο αδελφός μου πως δεν τον άφηνε σε ησυχία ο πατέρας μου και γι’ αυτό τον σκότωσε» λέει στο newsit.gr ο αδελφός του 67χρονου που ομολόγησε τη δολοφονία του 95χρονου πατέρα του στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας.

Η είδηση της δολοφονίας του 95χρονου απο τον γιο του έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας καθώς όλοι μιλάνε για μια πολύ καλή οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 67χρονος ήταν πρώην αστυνομικός, ήταν χωρισμένος και τα τελευταία χρόνια έμενε μαζί με τον πατέρα του και είχε αναλάβει να τον προσέχει καθώς ο 95χρονος είχε προβλήματα υγείας.

«Είχε άνοια ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είπε που μιλησαμε σήμερα το πρωί πως δεν τον άφηνε να κοιμηθεί και τον σκότωσε. Ο πατέρας μου ήθελε να φύγει από το σπίτι γιατί μερικές φορές έφευγε από το σπίτι δεν καταλάβαινε και έφευγε», λέει ο αδελφός του 67χρονου.

«Εκείνη την ώρα που ο πατέρας μου ήθελε να φύγει σηκώθηκε ο αδελφός μου τον χτύπησε με την γκλίτσα στο κεφάλι και τον σκότωσε. Σήμερα που μίλησα με τον αδελφό μου μου είπε πως δεν τον άφηνε σε ησυχία και για αυτό το έκανε», αναφέρει ο αδερφός του 67χρονου.

Ο 67χρονος πρώην αστυνομικός ομολόγησε στους αστυνομικούς τη δολοφονία που συνέβη τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

«Εγώ το έμαθα σήμερα με ειδοποίησαν γυρω στις 07:00 το πρωί και μου είπαν πως χτύπησαν τον πατέρα μου και τον σκότωσαν. Έγινε τώρα αυτό το κακό ήταν κάτι που πραγματικά δεν το περίμενα με τίποτα», τονίζει συντετριμμενος ο γιος του 95χρονου που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους βρήκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε συναγερμό η Αττική για την κακοκαιρία «Erminio»: Αυξημένος κίνδυνος για πλημμύρες σε 6 περιοχές - «Σε λίγες ώρες θα πέσει βροχή 3 μηνών»
Κορωπί, Σπάτα, Πικέρμι, Ραφήνα, Νέα Μάκρη αλλά και βόρεια του νομού οι πιο επικίνδυνες βροχές για καταιγίδες και καθιζήσεις - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
Βροχή
Η φρεγάτα «Έλλη» με το anti-drone σύστημα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στην Κύπρο
Η μετάβαση της «ΕΛΛΗ» στην Κύπρο για να αντικαταστήσει την «ΨΑΡΑ» εντάσσεται στη συνολικότερη απόφαση Αθήνας και Λευκωσίας να διατηρηθεί σταθερό και αξιόπιστο αποτύπωμα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Μεγαλόνησο
Η φρεγάτα ΕΛΛΗ
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη δίκη των Τεμπών: «Αυτοί που σκότωσαν τα παιδιά, θα έπρεπε να είναι με σκυμμένο το κεφάλι»
«Συγκρούεται ο κόσμος των τεράτων και ο κόσμος των ανθρώπων, θα νικήσουν οι άνθρωποι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα νικήσει η δικαιοσύνη», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Ζωή Κωνσταντοπούλου