Ελλάδα

Αχαΐα: Καθηγητές γυμνασίου ξέχασαν 2 μαθήτριες σε κατάστημα εστίασης και έφυγαν – Ταξίδευαν με λεωφορείο για Θεσσαλονίκη

Οι καθηγητές του σχολείου, αφού επιβιβάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές δεν έκαναν καταμέτρηση των παιδιών, όπως συνηθίζεται, με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω στο κατάστημα τα δύο κορίτσια

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (11.05.2025) στην Αχαΐα, όπου ξέχασαν 2 μαθήτριες – που ταξίδευαν με το σχολείο τους για Θεσσαλονίκη- σε κατάστημα εστίασης.

Οι δύο μαθήτριες γυμνασίου συμμετείχαν σε ολιγοήμερη εκδρομή με το σχολείο τους, με προορισμό την Θεσσαλονίκη, είχαν κατέβει από το σχολικό λεωφορείο σε κατάστημα εστίασης προκειμένου να προμηθευτούν νερό, σνακ και ό,τι άλλο απαραίτητο για το ταξίδι.

Οι καθηγητές του σχολείου, αφού επιβιβάστηκαν μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές δεν έκαναν καταμέτρηση των παιδιών, όπως συνηθίζεται, με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω στο κατάστημα τα δύο κορίτσια, τα οποία όταν συνειδητοποίησαν τι έγινε, τρομοκρατήθηκαν.

Αμέσως οι δύο ανήλικες επιχείρησαν να καλέσουν τους γονείς και τους καθηγητές τους για να τους ενημερώσουν για το περιστατικό, ωστόσο οι γονείς αλλά και οι καθηγητές δεν απάντησαν άμεσα στις κλήσεις τους.

Από την ώρα αναχώρησης του λεωφορείου είχαν ήδη περάσει περίπου 45 λεπτά.

Τα κορίτσια κατάφεραν να καλέσουν στο κινητό τηλέφωνο μίας συμμαθήτριάς της, η οποία ενημέρωσε τον οδηγό και τους εκπαιδευτικούς και ευτυχώς το λεωφορείο επέστρεψε στο κατάστημα και πήρε τις μαθήτριες, οι οποίες ήταν καλά στην υγεία τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία στη Λαμία - «Τι πήγες και είπες ρε;»
«Εγώ το έκανα το ομολογώ. Δεν είχα στο μυαλό μου να τον σκοτώσω», είπε στην απολογία του ο δράστης πριν Εισαγγελέας και ανακριτής διατάξουν την προφυλάκισή του
Ο δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Λαμία, κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια
Το μεγάλο «ευχαριστώ» των κατοίκων της Χίου στους Πυροσβέστες μετά τη μάχη με τις φλόγες - Η ανάρτηση του Γιάννη Κεφαλογιάννη
«Σας ευχαριστούμε που σβήνοντας τις φωτιές κρατάτε αναμμένη την ελπίδα. Με απέραντη ευγνωμοσύνη και σεβασμός στο έργο σας», γράφει χαρακτηριστικά το σημείωμα μιας πολίτη
Τα δώρα αγάπης των κατοίκων της Χίου, στους Πυροσβέστες 3
Αποθέωση στην Αστυπάλαια από μεγάλο γαλλικό τουριστικό οδηγό και το Cosmopolitan
«Τα κρυστάλλινα νερά παρασύρουν τον επισκέπτη στη ραστώνη τους και η πεζοπορία μέχρι την κορυφή του κάστρου για εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος είναι αναπόσπαστο συστατικό της ταξιδιωτικής εμπειρίας»
Αστυπάλαια