Ελλάδα

Ρόδος: Νεκρός 28χρονος σε εργατικό δυστύχημα – Τον καταπλάκωσαν χώματα

Πρόκειται για έναν εργαζόμενο με καταγωγή από το Αγρίνιο

Ένας εργάτης μόλις 28 ετών έχασε τη ζωή του το πρωί της Κυριακής (11.5.2025) σε νέο εργατικό δυστύχημα, στην περιοχή της Καλάθου στη Ρόδο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για έναν εργάτη με καταγωγή από το Αγρίνιο, που εργαζόταν σε εταιρεία η οποία εκτελεί μέρος της εργολαβίας για την σύνδεση περιοχών των δημοτικών ενοτήτων Λινδίων και Νότιας Ρόδου, με το φράγμα Γαδουρά (νότιο υδραγωγείο).

Ο άτυχος 28χρονος κατέβηκε μέσα στο σκάμμα και καταπλακώθηκε από χώματα, όταν υποχώρησαν τα αναχώματα.

Επί τόπου έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τον απεγκλωβισμό του και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς, δεν κατάφεραν να τον ανασύρουν ζωντανό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο νοσοκομείο Βόλου 7χρονος μετά από επίθεση σκυλιών - «Παραλίγο να το κατασπαράξουν» λέει η μητέρα του
Όλα συνέβησαν όταν το αγοράκι την ώρα που έπαιζε με το αδερφάκι του και μία ακόμη φίλη τους τρία μεγάλα σκυλιά του επιτέθηκαν, του έσκισαν τα ρούχα και το δάγκωσαν στην πλάτη και στα πόδια
Επίθεση σκυλιών σε 7χρονο στον Βόλο 1