Ελλάδα

Piano City Athens 2025 στο Golden Hall: Ζήστε ένα μουσικό ταξίδι στον ιταλικό κινηματογράφο στις 17 Μαΐου

Το μουσικό αυτό ταξίδι θα φιλοξενηθεί στο προαύλιο του Golden Hall μέσα από τρεις διαδοχικές παραστάσεις 30 λεπτών, στις 17:00, 18:00 και 19:00, το Σάββατο 17 Μαΐου

Μελωδίες από τις χρυσές στιγμές του ιταλικού κινηματογράφου και  διαχρονικές ιταλικές επιτυχίες θα πλημμυρίσουν τo Golden Hall, στις 17 Μαΐου σε μία εντυπωσιακή μουσική παράσταση, στο πλαίσιο του Piano City Athens 2025.

Για 2η χρονιά, ο αγαπημένος προορισμός συμμετέχει στο μουσικό φεστιβάλ που φέρνει τη μαγεία του πιάνου σε κάθε γωνιά της πόλης και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθηναίων.  Μια βραδιά γεμάτη ονειρικές νότες, συναισθήματα και κινηματογραφική ατμόσφαιρα – με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Το Golden Hall γίνεται φέτος η σκηνή του αφιερώματος «Bella Italia», ενός μαγευτικού μουσικού ταξιδιού στην καρδιά της ιταλικής κουλτούρας. Οι τρεις καταξιωμένοι Έλληνες μουσικοί, η σοπράνο Ντένια Λεβέντη, ο τενόρος Νικόλαος Ψαθάς και ο πιανίστας Σπύρος Παπαθεοδώρου, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μεταφέρουν το κοινό στον μαγικό κόσμο του ιταλικού κινηματογράφου και της μουσικής.

Από τις μελωδίες του Cinema Paradiso και του La Vita è Bella, μέχρι το αγαπημένο Volare και άλλες αγαπημένες επιτυχίες, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα πρόγραμμα γεμάτο ρομαντισμό, νοσταλγία και ιταλική φινέτσα.

key visual

Το μουσικό αυτό ταξίδι θα φιλοξενηθεί στο προαύλιο του Golden Hall μέσα από τρεις διαδοχικές παραστάσεις 30 λεπτών, στις 17:00, 18:00 και 19:00, το Σάββατο 17 Μαΐου, προσφέροντας μία μοναδική μουσική εμπειρία.

Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό και δεν απαιτείται η προκράτηση θέσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λουτράκι: «Μου κόλλησε το καλάσνικοφ και μου είπε σταμάτα» λέει αυτόπτης μάρτυρας για τη ληστεία στα ΕΛΤΑ
«Την ώρα που πάω να στρίψω, περίμενα δεξιά και αριστερά ήταν το αυτοκίνητο και πάω να στρίψω. Ήταν ένα ΙΧ αραγμένο. Ανοίγουν δύο πόρτες και ξαφνικά βγαίνει ένας με καλάσνικοφ. Μου λέει σταμάτα, μην προχωράς» περιγράφει στο newsit.gr ο αυτόπτης μάρτυρας
ΕΛΤΑ
Καιρός αύριο: Μεταβολή του σκηνικού με έντονες βροχές και καταιγίδες – Ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, όπου θα φτάσει τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Αμπελόκηποι: Γιος δημοσιογράφου και ψυχικά ασθενής ο 35χρονος που τραυμάτισε αστυνομικό με τσεκούρι – «Τον ξέραμε από τη γειτονιά, έκανε φασαρίες»
Γειτόνισσα του δράστη, περιέγραψε έναν άνδρα που είχε εμμονές, την παρακολουθούσε και η ίδια έχει καλέσει αρκετές φορές την Αστυνομία
35χρονος