Ελλάδα

Κως: Ένα τζιπ «μπούκαρε» σε φούρνο και παρέσυρε πελάτες – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

Αδιανόητο τροχαίο δυστύχημα στην Κω το απόγεμα της Παρασκευής (30/05/2025) στο Τιγκάκι, με ένα τζιπ να εισβάλλει σε φούρνο με τραγικό απολογισμό μια νεκρή και έναν σοβαρά τραυματία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του τζιπ στη Κω μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά του στην περιοχή και κατευθύνθηκε προς το φούρνο και για άγνωστο λόγο διαπέρασε κεντρική τζαμαρία και είσοδο και βρέθηκε μέσα στο χώρο του καταστήματος τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις πελάτες.

Όπως αναφέρει το vimatisko οι πελάτες καθόταν έξω στα τραπεζάκια της επιχείρησης και το αμάξι τους παρέσυρε μέσα στο μαγαζί, σπάζοντας τις τζαμαρίες.

kos troxaio

Όπως έγινε γνωστό μια γυναίκα από την Βρετανία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο σύζυγός της χειρουργείται σε κρίσιμη κατάσταση με ακατάσχετη αιμορραγία.

Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν άμεσα εκτός από την αστυνομία, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βεντέτα στα Βορίζια: Το ολονύχτιο μοιρολόι στο σπίτι του 39χρονου, τα 5 πρόσωπα που είναι στο «κάδρο» των Αρχών και τα κλειστά στόματα
Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛΑΣ για τα 3 άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στο αιματοκύλισμα - Δραματικές οι στιγμές στο σπίτι του 39χρονου
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς 16
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης