Ελλάδα

Κινέτα: Κρατούσαν όμηρους μια οικογένεια ζητώντας χρυσαφικά – «Μπήκαμε σε λάθος σπίτι»

Τους έβαλαν και πιστόλι στον κρόταφο, απαιτώντας να τους δώσουν τα χρυσαφικά για να τους αφήσουν ελεύθερους

Στιγμές απόλυτου τρόμου έζησε ξημερώματα Σαββάτου (14.06.2025) μία οικογένεια στην Κινέτα, όταν πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν με όπλα στο σπίτι τους και τους κρατησαν όμηρους.

Οι 5 κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι στην Κινέτα αφού πρώτα έσπασαν την κεντρική πόρτα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ από το αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Οι κακοποιοί κρατούσαν ομήρους επί ώρες το αντρόγυνο μαζί με την 13χρονη κόρη τους στο σπίτι τους. Τους έβαλαν να καθίσουν με τα γόνατα στο σαλόνι και στη συνέχεια να σηκώσουν τα χέρια ψηλά. 

Μάλιστα, τους έβαλαν και πιστόλι στον κρόταφο, απαιτώντας να τους δώσουν τα χρυσαφικά για να τους αφήσουν ελεύθερους.  

Μετά όμως από 20 – 25 λεπτά που είχαν τα μέλη της οικογένειας σε αυτή τη στάση, κατάλαβαν ότι είχαν μπει σε λάθος σπίτι, όπως τους άκουσαν τα θύματα της επίθεσης να λένε μεταξύ τους φεύγοντας.

Προκειμένου να μην καλέσουν την Αστυνομία τους έσπασαν πριν φύγουν τα κινητά τηλέφωνα και αποσυνέδεσαν τις κάμερες ασφαλείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ευάγγελος Βενιζέλος για την συζήτηση στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ευτελισμός των θεσμών – κρίση νομιμοποίησης του Κοινοβουλίου»
Σφοδρή επίθεση από τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για τη χθεσινή διαδικασία στη Βουλή για τις προτάσεις για σύσταση Προανακριτικής για τον ΟΠΕΠΕΚΕ κατά Βορίδη και Αυγενάκη και τις επιλογές της κυβερνητικής πλειοψηφίας
Ο Ευαγγελος Βενιζέλος