Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Μαρίνα Βουλιαγμένης: «Δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση», λέει η Astir Marina

«Για προληπτικούς λόγους, τοποθετήθηκαν εγκαίρως πλωτά φράγματα στην περιοχή», λέει η ανακοίνωση

Δεν υφίσταται περιβαλλοντικός κίνδυνος, δηλώνει σε ανακοίνωσή της η Astir Marina, αναφορικά με την πτώση ελικοπτέρου στη Μαρίνα Βουλιαγμένης, το μεσημέρι της Κυριακής (15.06.2025). 

«Αναφορικά με το σημερινό περιστατικό πτώσης ελικοπτέρου αμέσως μετά την απογείωσή του, εντός του πεδίου προσγείωσης-απογείωσης, η Astir Marina επιβεβαιώνει ότι δεν υπήρξαν θύματα», σημειώνει το yacht club.  

«Η εταιρεία ενημέρωσε άμεσα τις αρμόδιες αρχές και ενεργοποίησε χωρίς καθυστέρηση το σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Τα πλωτά μέσα της Astir Marina έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν με επιτυχία στην ασφαλή περισυλλογή των επιβατών.

Δεν έχει προκληθεί θαλάσσια ρύπανση και δεν υφίσταται περιβαλλοντικός κίνδυνος. Παρ’ όλα αυτά, για προληπτικούς λόγους, τοποθετήθηκαν εγκαίρως πλωτά φράγματα στην περιοχή», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα