Κόσμος

Μαλαισία: Αντιμέτωποι με τεράστιο χείμαρρο ορειβάτες που κατέβαιναν ένα βουνό

Τελικά οι ορειβάτες διέσχισαν με ασφάλεια το μονοπάτι μετά την ξαφνική νεροποντή χρησιμοποιώντας ειδικά σκοινιά

Δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους κάποιοι ορειβάτες την ώρα που κατέβαιναν ένα βουνό στη Μαλαισία.

Οι ορειβάτες όταν αποφάσισαν να επισκεφθούν το βουνό Kinabalu της Μαλαισίας λογάριαζαν χωρίς τις καταρρακτώδεις βροχές.

Βίντεο που ανέβηκε στα social media δείχνει τον εφιάλτη που αντιμετώπισαν. Και αυτό γιατί την ώρα που κατέβαιναν ένα μονοπάτι πεζοπορίας στο βουνό οι καταρρακτώδεις βροχές δημιούργησαν έναν άκρως επικίνδυνο χείμαρρο.

 

Όπως αναφέρει το Sabah Parks, τελικά οι ορειβάτες διέσχισαν με ασφάλεια το μονοπάτι μετά την ξαφνική νεροποντή που προκάλεσε την υπερχείλιση νερού από το οροπέδιο χρησιμοποιώντας ειδικά σκοινιά για να μην παρασυρθούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στη Γάζα: Οι IDF δημοσίευσαν σοκαριστικά βίντεο με μέλη της «Μονάδας Βέλος» να βασανίζουν Παλαιστίνιους – Σκληρές εικόνες
Ένα από τα βίντεο δείχνει τον βάναυσο ξυλοδαρμό δύο αντρών, τους οποίους σέρνουν στο έδαφος σφαδάζοντας με τους IDF να δηλώνουν ότι πρόκειται για τη «Μονάδα Βέλος, τους εκτελεστές της Χαμάς»
Μονάδα Βέλος