Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί το απόγευμα της Παρασκευής (11.07.2025) σε όλη την Αττική σε κεντρικούς δρόμους και λεωφόρους. στο «κόκκινο» είναι η κίνηση στους δρόμους και σε Κηφισό, Αθηνών – Λαμίας και Αττική οδό.
Με αφορμή το Σαββατοκύριακο που έρχεται, πολλοί Αθηναίοι φαίνεται να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα με αποτέλεσμα η έξοδος να γίνεται με μεγάλη δυσκολία. Οι οδηγοί στους δρόμους θα πρέπει να «οπλιστούν» με πολλή υπομονή, αφού η κίνηση είναι «στο κόκκινο».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το κυκλοφοριακό πρόβλημα που συναντάται στον Κηφισό ξεκινάει από το ύψος τη Κηφισιάς μέχρι τον Κόκκινο Μύλο στην κάθοδο, ενώ στην άνοδο τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα με τα οχήματα να κινούνται με «βήμα σημειωτόν» από τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη μέχρι την Κηφισιά.
Την ίσια ώρα παρουσιάζονται καθυστερήσεις στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, άνω των 30΄ από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Μεταμόρφωσης.
Καθυστερήσεις σημειώνονται και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10’-15’ από κόμβο Ηρακλείου έως κόμβο Πεντέλης, καθώς και 10’-15΄ στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) July 11, 2025
άνω των 30΄ από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Μεταμόρφωσης.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
10’-15’ από κόμβο Ηρακλείου έως κόμβο Πεντέλης.
Καθυστερήσεις 10’-15΄ στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα. https://t.co/xOiRb6rHtp
Πανικός επικρατεί και στην Λεωφόρο Αθηνών από το ύψος του Χαϊδαρίου στο ρεύμα προς Κόρινθο, μέχρι τον Σκαραμαγκά.
Πρόβλημα παρουσιάζεται και στα νότια προάστια κα συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Γλυφάδα και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα.
Η ίδια εικόνα επικρατεί και σε Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, ιδιαίτερα στο ύψος του ψυχικού, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας, σε Σταδίου, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Λ. Συγγρού και Αρδηττού.