Ελλάδα

Γρεβενά: Σε κρίσιμη κατάσταση 17χρονη μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι

Αμέσως υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Σε κρίσιμη κατάσταση και στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται 17χρονη η οποία το απόγευμα της Κυριακής (13.07.2025) είχε ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι σε χωριό των Γρεβενών.

Σύμφωνα με το voria.gr, το κορίτσι με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη έκανε διακοπές στα Γρεβενά όπου είχε και το σοβαρό ατύχημα με το πατίνι. 

Η άτυχη νεαρή, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Γρεβενών και στη συνέχεια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και στην εκεί ΜΕΘ, με τους γιατρούς μέχρι και αυτή την ώρα να χαρακτηρίζουν ως «κρίσιμη» την κατάσταση της υγείας της.

Αμέσως υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Πάμε και όπου βγει μέχρι το 2027 και μετά βλέπουμε, επιστρέφω απογοητευμένη από το Στρασβούργο»
Στο Στρασβούργο, όπου συζητήθηκε στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου η ασφάλεια των τρένων στην Ευρώπη, μετά τις τραγωδίες στα Τέμπη και στην Ισπανία, βρέθηκε η Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού 6