Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: Στον εισαγγελέα η πρώην σύζυγος του Πολωνού καθηγητή και οι συνεργοί της στη δολοφονία του

Η γυναίκα επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του πρώην συζύγου της ενώ ο σύντροφος της ομολόγησε ότι σκότωσε τον 43χρονο με εντολή της και με τη βοήθεια τριών συνεργών του

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν η πρώην σύζυγος και οι τέσσερις συνεργοί της που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 43χρονου Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή.

Λίγο πριν τις 10 το πρωί σήμερα Πέμπτη (17.7.25) η πρώην σύζυγος του 43χρονου Πολωνού καθηγητή που δολοφονήθηκε στην Αγία Παρασκευή στις 4 Ιουλίου και οι τρεις συνεργοί της, βγήκαν από τη ΓΑΔΑ προκειμένου να μεταβούν στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων. 

Η 43χρονη, ο σύντροφός και οι τρεις συνεργοί του, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα.

Η γυναίκα επιμένει πως δεν έχει καμία εμπλοκή στην δολοφονία στην Αγία Παρασκευή. Την ίδια ώρα όμως, ο σύντροφός της, που συνελήφθη μαζί με τρεις αλλοδαπούς που τον βοήθησαν, έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τον καθηγητή έπειτα από εντολές της γυναίκας.

 

 

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί είναι αδιάσειστα. Λίγα λεπτά πριν από το έγκλημα η γυναίκα και ο σύντροφός της είχαν ανταλλάξει φωτογραφίες από το σημείο που έγινε η δολοφονία του πρώην συζύγου της. Οι φωτογραφίες είχαν σβηστεί αλλά οι αστυνομικοί τις ανέκτησαν.

Οπως ισχυρίστηκαν στην αστυνομία οι τρεις αλλοδαποί είχαν συμφωνήσει να ξυλοκοπήσουν τον καθηγητή και να τον τρομοκρατήσουν με το πιστόλι.

Οι εν λόγω άνδρες φέρονται να μετέφεραν τον δράστη στον τόπο του εγκλήματος και να του έδωσαν ένα Τοκάρεφ με το οποίο ο τελευταίος πυροβόλησε και σκότωσε τον καθηγητή.

Γι’ αυτή τους την πράξη είχαν πάρει 2.000 ευρώ ο καθένας. Ωστόσο, μετά την δολοφονία τον εκβίαζαν και απαίτησαν 30.000 ευρώ προκειμένου να τον καταδώσουν για την δολοφονία του καθηγητή. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα το όπλο με το οποίο έγινε το έγκλημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα λάθη που πρόδωσαν τον δολοφόνο του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή και η φωτογραφία που «έκαψε» την ηθικό αυτουργό
Η 43χρονη εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή της στην δολοφονία του πρώην συζύγου της, όμως οι Αρχές την έχουν «δέσει» με στοιχεία που την ενοχοποιούν
Ο 35χρονος μεταφέρεται από τους αστυνομικούς στα δικαστήρια