Ελλάδα

Φωτιά σε δασική έκταση στην Καστοριά στην περιοχή Μακροχώρι

Η φωτιά για την ώρα δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην Καστοριά το απόγευμα της Κυριακής (20/07/2025) σε δασική έκταση στην περιοχή Μακροχώρι.

Η φωτιά στην Καστοριά σύμφωνα με την ΕΡΤ έχει κάψει ήδη περίπου δέκα στρέμματα και έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πέντε πυροσβεστικά οχήματα με δεκαεπτά πυροσβέστες, ενώ για την ενίσχυση των επίγειων δυνάμεων έχει κληθεί και η 8η ΕΜΟΔΕ (Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων) από την Κοζάνη.

Η φωτιά για την ώρα δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανακλήθηκε η άδεια για ανέγερση ξενοδοχείου στο Σαρακήνικο της Μήλου μετά τις αντιδράσεις
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Υπηρεσία Δόμησης Μήλου ακύρωσε την οικοδομική άδεια εταιρείας για ξενοδοχειακή μονάδα στο Σαρακήνικο, έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων και φορέων του νησιού
Το