Ελλάδα

Κιλκίς: Αποσοβήθηκε ο κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς μέσα στην πόλη – Παραμένουν διάσπαρτες εστίες

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 86 άνδρες με 32 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων.

Αποσοβήθηκε ο κίνδυνος επέκτασης του πύρινου μετώπου στην πόλη του Κιλκίς. Η φωτιά είχε ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση το απόγευμα της Παρασκευής (25.7.25).

Ωστόσο η φωτιά παραμένει με διάσπαρτες εστίες κυρίως σε απορρίμματα και ξερά χόρτα στα νοτιοδυτικά της πόλης, στην περιοχή του παλιού ΚΤΕΟ.

Οι εναέριες δυνάμεις ενισχύθηκαν και μέχρι τη δύση του ηλίου στις προσπάθειες κατάσβεσης πήραν μέρος τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Αυξήθηκε επίσης και ο αριθμός των επίγειων δυνάμεων.

 

Επιχειρούν 86 άνδρες με 32 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων. Οι πυκνοί καπνοί έφτασαν κοντά στην πόλη του Κιλκίς προκαλώντας ανησυχία.

 

Η επαρχιακή οδός Κιλκίς – Πολυκάστρου η οποία παρέμενε κλειστή από τις 15:30 μετά το μεσημέρι έχει ανοίξει πλέον και η κυκλοφορία διεξάγεται ομαλά.

Νωρίτερα, σε κοντινή απόσταση εκκενώθηκε ξενοδοχείο, ένα σούπερ μάρκετ και άλλα καταστήματα στην περιοχή, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάνος Ρούτσι και Ζωή Κωνσταντοπούλου με σκούπες μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη: «Τιμωρητική η τροπολογία, μην πειράξετε τα παιδιά»
«Εάν ήταν τα παιδιά σας εδώ πέρα, τι θα κάνατε; Είμαστε εδώ ειρηνικά, δεν είμαστε εμείς η απειλή, άλλοι είναι - Τα παιδιά εδώ είναι η οικογένειά μου και έτσι θα παραμείνουμε» λέει ο Πάνος Ρούτσι
Η ομάδα "Μέχρι Τέλους" στο σημείο που είναι γραμμένα τα ονόματα των νεκρών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
34
«Ματωμένο» γλέντι στα Χανιά: Τον πυροβόλησε στο στήθος και τράπηκε σε φυγή – Συγγενείς θύμα και δράστης
Ο δράστης έχει ήδη ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς οι οποίοι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, και φέρεται να είναι 25χρονος που έχει συγγενική σχέση με το θύμα
Περιπολικό 10