Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 60χρονος έκλεψε λεφτά απο παγκάρι εκκλησίας

Αποκαλύφθηκε ότι έχει προσπαθήσει να αποφύγει να εκτίσει ποινή 20 μηνών στην φυλακή

Ένας 60χρονος έκλεψε μικρό χρηματικό ποσό από παγκάρι παρεκκλησιού Ιερού Ναού τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, Δευτέρα(28-07-2025), στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Προέκυψε μάλιστα, ότι εκτός από την κλοπή στην εκκλησία, προέκυψε ότι είναι φυγόποινος καθώς εκκρεμούν εις βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή 20 μηνών.

Στην κατοχή του, την ώρα που πήγε να κλέψει την εκκλησία στην Θεσσαλονίκη, βρέθηκε αυτοσχέδιο μεταλλικό στέλεχος με προσαρτημένη μαστίχα. Με αυτό το αντικείμενο φέρεται να προέβη στην κλοπή.

Οι δε καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον του αφορούσαν τα αδικήματα της κλοπής και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου για ενδοοικογενειακή απειλή - Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της»
Ο δικηγόρος της συζύγου του περιέγραψε στο newsit.gr όλα όσα έγιναν - Γιατί έληξε η συνεργασία του με τον Μουγκοπέτρο και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει την σύζυγό του
Άρης Μουγκοπέτρος: Το επεισόδιο που οδήγησε στη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή απειλή – Η γυναίκα του «έχει panic button στο κινητό της» 26
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχτεί ο δήμος Αγίου Δημητρίου μετά τις καταστροφές από την ισχυρή καταιγίδα
Μεταξύ των σημείων που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα είναι η ευρύτερη περιοχή των οδών Λιδωρικίου, Τεπελενίου, Βαλτετσίου και Δράμας
Σοβαρές ζημιές στον δήμο Αγίου Δημητρίου από τη νεροποντή της Παραμονής Χριστουγέννων