Κόσμος

Χαβιέρ Μπαρδέμ: «Οι IDF είναι ναζί» – Το ξέσπασμα του ηθοποιού για το βίντεο Ισραηλινού στρατιώτη που δείχνει να πυροβολείται παιδί

Η ανάρτηση του ηθοποιού για ένα ανατριχιαστικό βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου

«Οι FDI είναι ΝΑΖΙ. Θυμάστε τον χαρακτήρα του Αμον Γκοθ στη «Λίστα του Σίντλερ; Ένας σαδιστής αξιωματικός των SS, που πυροβολεί κρατούμενους από το μπαλκόνι του για διασκέδαση» γράφει ο Χαβιέ Μπαρδέμ, σχολιάζοντας τις εικόνες Ισραηλινό στρατιώτη, με έναν ελεύθερο σκοπευτή να πυροβολεί ένα παιδί από την Παλαιστίνη. 

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ τον παρομοιάζει με χαρακτήρα στην ταινία «Η λίστα του Σίντλερ».

Έναν χαρακτήρα που «αντιπροσωπεύει την κοινοτοπία του κακού και τη σκληρότητα που ασκείται με απόλυτη ατιμωρησία» σύμφωνα με τον Μπαρδέμ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Javier Bardem (@bardemantarctic)

«Η φιγούρα του ενσαρκώνει τη σαδιστική, απάνθρωπη και ατιμωρητή βία ενός καταπιεστικού στρατιωτικού μηχανισμού. Η ίδια λογική του τρόμου και της απάνθρωπης μεταχείρισης εφαρμόζεται σήμερα εναντίον του παλαιστινιακού λαού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χιλιάδες φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές «ξεχύθηκαν» στους δρόμους ανήμερα της επετείου της επίθεσης της Χαμάς στη Γάζα
Διαδηλώσεις έγιναν σε πολλές πόλεις όπως στο Σίδνεϊ, στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Γενεύη, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κωνσταντινούπολη και τη Στοκχόλμη
παλαιστίνη 6