Ελλάδα

Κυλλήνη: Αλλοδαπός παρενόχλησε σεξουαλικά 18χρονη μέσα σε πλοίο – Καταδικάστηκε σε 11 μήνες φυλάκισης

Ο κατηγορούμενος θα εκτίσει έναν μήνα φυλάκισης σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, ενώ το υπόλοιπο της ποινής θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης μιας νεαρής κοπέλας από έναν άνδρα μέσα σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κεφαλονιά – Κυλλήνη το περασμένο Σάββατο (30/8/2025), την ώρα μάλιστα που εκείνη κοιμόταν. Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 11 μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patris News, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο επιβατικό πλοίο που είχε αναχωρήσει από τη Σάμη Κεφαλληνίας. Ο πλοίαρχος του καραβιού, ενημέρωσε το Λιμαναρχείο Κυλλήνης ότι ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αλβανίας με ασελγείς πράξεις προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια μιας 18χρονης φοιτήτριας, επίσης υπήκοο της Αλβανίας, την στιγμή που και οι δύο βρίσκονταν στις αεροπορικές θέσεις του πλοίου, την ώρα μάλιστα που η κοπέλα κοιμόταν.

Ο πατέρας της κοπέλας και άλλοι επιβάτες είδαν τον 47χρονο κατηγορούμενο, και ενημέρωσαν αμέσως τον πλοίαρχο οποίος με την σειρά του επικοινώνησε με τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Ο αλλοδαπός τέθηκε σε επιτήρηση κατευθείαν από το προσωπικό του πλοίου, μέχρι να φτάσει το πλοίο στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Αμέσως μόλις έφτασε το πλοίο οι άνδρες της Λιμενικής Αρχής Κυλλήνης συνέλαβαν τον 47χρονο, σχηματίζοντας σε βάρος του δικογραφία για το αδίκημα της προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που μετά την σε βάρος του κίνηση της ποινικής δίωξης για το συγκεκριμένο αδίκημα, που διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος, τον παρέπεμψε να δικαστεί στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η δίκη στο αυτόφωρο έγινε το πρωί της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου, με τον 47χρονο να κρίνεται ένοχος και να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 11 μηνών.

Ο κατηγορούμενος θα εκτίσει έναν μήνα φυλάκισης σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας, ενώ το υπόλοιπο της ποινής θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μόνο τα πόδια της φαίνονταν»: Μαρτυρία σοκ για την 56χρονη νεκρή στην Άνω Γλυφάδα – Η επόμενη ημέρα μέσα από φωτογραφίες
Θαμμένη κάτω από την λάσπη και τα φερτά υλικά παραμένει η περιοχή - Θρήνος για την άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της - Τι λέει στο newsit.gr αυτόπτης μάρτυρας - 910 κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική
Αυτοκίνητα
Παραμένουν κλειστά τα σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας λόγω της κακοκαιρίας - Δείτε όλη τη λίστα
Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ - Σε ποιες περιοχές τα σχολεία θα ανοίξουν στις 09:00 και στις 10:00 - Κλειστά θα παραμείνουν μερικά σχολεία και την Παρασκευή για την αποκατάσταση των ζημιών
Σχολείο
Ο Γιάννης Καλλιάνος δείχνει με δυο φωτογραφίες το μέγεθος της καταστροφής στην Άνω Γλυφάδα - «Μυρίζει πόλεμο, δεν υπερβάλλω»
«Σε λίγες μόνο ώρες έπεσαν πάνω από 175 χιλιοστά βροχής στη Γλυφάδα, σχεδόν το μισό ετήσιο ύψος βροχής της περιοχής», ανέφερε χαρακτηριστικά
Το πριν και το μετά στην Άνω Γλυφάδα 8
Στο έλεος της κακοκαιρίας η Ύδρα: Κεντρικός δρόμος έγινε χείμαρρος, θυελλώδεις άνεμοι και μανιασμένα κύματα
Οι πλημμυρισμένοι δρόμοι σε συνδυασμό με τους θυελλώδεις ανέμους και τα τεράστια κύματα συνέθεσαν ένα σκηνικό που δεν είχαν συναντήσει ξανά όσοι μένουν στο νησί
Πλημμυρισμένοι δρόμοι στην Ύδρα