Ελλάδα

Συνελήφθη 67χρονος ιερέας για εμπρησμό σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο

Ο 67χρονος ιερέας πήγε να βάλει φωτιά δίπλα σε μια βίλα με πισίνα και τον κατέγραψαν οι κάμερες

Ένας 67χρονος ιερέας συνελήφθη την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου για εμπρησμό σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο.

Συγκεκριμένα συνελήφθη την Τετάρτη από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), ιερέας σε ναό των Αθηνών, ως υπαίτιος για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση, στο Μαρκόπουλο.

Παράλληλα στον ιερέα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.687,50 €.

Ο 67χρονος ιερέας πήγε να βάλει φωτιά δίπλα σε μια βίλα με πισίνα και τον κατέγραψαν οι κάμερες.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Στη σύλληψη ενός 67χρονου προχώρησαν χθες οι αρμόδιες αρχές, για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση, σε περιοχή του Δήμου Μαρκοπούλου- Μεσογαίας στην Αττική.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), ημεδαπός, ως υπαίτιος για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση, σε περιοχή του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας στην Αττική και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 1.687,50 ευρώ.

Ο συλληφθείς κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα κινηθούμε νομικά κατά όσων ευθύνονται για τον θάνατό της» λέει ο σύντροφος της καθηγήτριας Αγγλικών που πέθανε από εγκεφαλικό στη Θεσσαλονίκη
«Πριν από τέσσερα χρόνια είχε πάθει ένα ελαφρύ αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο στο ίδιο σημείο που το έπαθε τώρα αλλα το ξεπέρασε και δεν επαναπαύτηκε» δηλώνει στο newsit.gr ο σύντροφος της 57χρονης
Η καθηγήτρια Αγγλικών Σοφία Χρηστίδου που πέθανε από εγκεφαλικό
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 35χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της 5χρονης ανιψιάς του
Στην δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του αφορά τα αδικήματα του βιασμού, των γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους ή ενώπιον τους και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας
Συγκέντρωση εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία στην πλατεία Μαβίλη και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών και στο υπουργείο Υγείας, Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), πραγματοποίησε εικοσιτετράωρη απεργία στην περιφέρεια και στάση εργασίας στην Αττική, ζητώντας την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)