Ελλάδα

Ο Βασίλης Μπισμπίκης κλεισμένος στον εαυτό του μετά το τροχαίο: «Αισθάνεται ντροπή, σοκ και απογοήτευση»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τις αποκαλύψεις για το τροχαίο που προκάλεσε στη Φιλοθέη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μετράει αντίστροφα για τη δίκη του στις 8 Οκτωβρίου και παρακολουθεί τις αντιδράσεις που συνεχίζονται για το τροχαίο στη Φιλοθέη που προκάλεσε. Ο δημοφιλής ηθοποιός παραμένει διαρκώς στο σπίτι του και αποφεύγει να βγει. Στο πλευρό του βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή που προσπαθεί να τον στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή του.

Στο στενό περιβάλλον του, ο Βασίλης Μπισμπίκης φέρεται να έχει εξωτερικεύσει την απογοήτευση που του έχουν προκαλέσει όλα όσα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου (27-09-2025). Αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, θα λειτουργούσε διαφορετικά. Αυτό τουλάχιστον μετέφερε ο Τάσος Τεργιάκης, κατά τη διάρκεια σχετικού ρεπορτάζ στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

«Ντροπή, σοκ και απογοήτευση αισθάνεται για τους οικείους του» είναι τα λόγια που μετέφεραν στον δημοσιογράφο άνθρωποι από το περιβάλλον του Βασίλη Μπισμπίκη.

«Αν γυρνούσε το χρόνο πίσω, δεν θα έκανε τα πράγματα όπως τα έκανε, δε μπορεί να ξεπεράσει το σοκ από τις χειροπέδες και το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο» σημειώνουν.

Ήταν βράδυ της Παρασκευής (26-09-2025) όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης άρχισε να δισκεδάζει με την παρέα του, στο κρητικό γλέντι που είχε στηθεί στη Μεταμόρφωση. Μια σειρά από μαρτυρίες αξιολογούνται με προσοχή. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν καταθέσει πως ο ηθοποιός ήταν νηφάλιος, χωρίς να έχει καταναλώσει αλκοόλ, αλλά και άλλες στις οποίες γίνεται λόγος για κακή κατάσταση του καλλιτέχνη: «Του προτείναμε να μην οδηγήσει αλλά εκείνος είπε ότι είναι καλά και έφυγε μόνος» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Μπισμπίκης μπήκε στο αγροτικό και αφού διήνυσε μια απόσταση σχεδόν 10 χιλιομέτρων, μέσα σε 9 λεπτά, προκάλεσε το ατύχημα στη Φιλοθέη. Αμέσως μετά έφυγε από το σημείο και επέστρεψε σπίτι του.

Ο 47χρονος ηθοποιός συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, όταν παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα. Τότε όπως λένε οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που υπέστησαν ζημιές έμαθαν ποιος ήταν ο οδηγός που προκάλεσε φθορές στις περιουσίες τους. Από τη στιγμή που ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε ενώπιον αστυνομικών, δήλωσε πως θα αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που χτύπησε και θα επανορθώσει με δικά του έξοδα, όλες τις ζημιές που προκάλεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Είχα καταγράψει ό,τι μου είπαν για τις δεξαμενές - Το υπόγειο ήταν άχρηστο, ούτε καν το ξανακοίταξα» λέει ο τοπογράφος για τη «Βιολάντα»
«Ήταν ένα υπόγειο που ήταν μέσα στην μούχλα και τελείως παρατημένο. Μία πόρτα κλειδωμένη μόνιμα ήταν εκεί κάτω. Ούτε καν το ξανακοίταξα» είπε ο τοπογράφος για το υπόγειο του εργοστασίου όπου προκλήθηκη η φονική έκρηξη
Βιολάντα
Χάος σε Κηφισό και Αθηνών-Κορίνθου, ουρές χιλιομέτρων και μεγάλο μποτιλιάρισμα
Το κυκλοφοριακό κομφούζιο συνδέεται άμεσα με τις επείγουσες εργασίες βαριάς συντήρησης στη σήραγγα «Λιοσίων», οι οποίες οδήγησαν στην παράταση των έκτακτων ρυθμίσεων μέχρι τις 06:00 π.μ. της 22ας Φεβρουαρίου 2026
Κίνηση στους δρόμους
Δίκη Βαλυράκη: Η μαρτυρία – κλειδί για το πού βρίσκονταν οι κατηγορούμενοι ψαράδες τη μοιραία ημέρα της δολοφονίας
Σύμφωνα τους δικηγόρους της οικογένειας Βαλυράκη, ο μάρτυρας και τα όσα έχει υποστηρίξει ανακριτικά, καταρρίπτουν το βασικό υπερασπιστικό ισχυρισμό των δύο κατηγορουμένων αδερφών
Σήφης Βαλυράκης
Υπουργείο Πολιτισμού για τις φωτογραφίες των 200 της Καισαριανής: Στο Βέλγιο εμπειρογνώμονες για να διαπιστώσουν την αυθεντικότητά τους και να τις διεκδικήσουν
«Εάν η αυθεντικότητα και η νόμιμη προέλευση της συλλογής τεκμηριώνονται, το υπουργείο Πολιτισμού θα οριστικοποιήσει άμεσα διά της κατάλληλης νομικής οδού τα μέτρα για την απόκτησή της» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΥΠΠΟ
κομμουνιστές αντιστασιακοί οδηγούνται στο απόσπασμα 14