Ελλάδα

Αργυρούπολη: Νεαρός επιτέθηκε σε 59χρονη για να τη βιάσει – Της έσκισε τη μπλούζα και κατέβασε το παντελόνι του

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στην Αργυρούπολη νέο περιστατικό απόπειρας βιασμού, με θύμα μια 59χρονη γυναίκα, στην οποία φέρεται να επιτέθηκε νεαρός άνδρας έξω από το σπίτι της.

Το σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε στην Αργυρούπολη όταν ο δράστης την πλησίασε αιφνιδιαστικά, της έσκισε τη μπλούζα και όπως κατήγγειλε η γυναίκα, κατέβασε το παντελόνι του, επιχειρώντας να τη βιάσει.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Ο σύζυγος του θύματος μίλησε στη σημερινή (05.10.2025) εκπομπή του Mega, «Εξελίξεις Τώρα».

«Πήγε η γυναίκα απέναντι να ψωνίσει, στο γυρισμό εδώ την βάλανε στη πόρτα μέσα, έριξε μια ματιά να πάρει κάτι ρεύματα κάτι τέτοια που έρχονται, της επιτέθηκε ο άλλος από πίσω, την τράβηξε κάτω, την καβάλησε από πάνω, της έσκισε την μπλούζα, της κατέβασε το παντελόνι μέχρι τα γόνατα κάτω και πήγε για απόπειρα βιασμού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγριο έγκλημα με δύο νεκρούς στη Μεσσηνία: Σκότωσαν τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ και τον επιστάτη - Είχε ξαναγίνει απόπειρα δολοφονίας κατά του ιδιοκτήτη
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης - Ο επιστάτης βρέθηκε πυροβολημένος πισώπλατα, ενδεχομένως στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον δολοφόνο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI 45
Πάνος Ρούτσι: Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Νίκαιας και η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τις εξετάσεις του απεργού πείνας
«Η έκδοση του εν λόγω δελτίου πραγματοποιήθηκε από τη Διοίκηση, χωρίς να έχει προηγηθεί οποιαδήποτε μορφή πίεσης, υπόδειξης ή παρέμβασης από πρόσωπα ή φορείς»
Ο Πάνος Ρούτσι 4