Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Προφυλακιστέοι οι 12 Τούρκοι που συνελήφθησαν με τα πιστόλια στον Έβρο

Κατά την αστυνομική έρευνα εντοπίστηκαν σάκοι με 147 πιστόλια και 190 γεμιστήρες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν την Τετάρτη (08.10.2025) οι 12 Τούρκοι που συνελήφθησαν με τα πιστόλια στον Έβρο στις 3 Οκτωβρίου. Την ομάδα των Τούρκων εντόπισε στο ελληνικό έδαφος ειδική ομάδα συνοριοφυλάκων.

Οι 12 Τούρκοι που συνελήφθησαν στον Έβρο κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στη χώρα, καθώς και εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή οπλισμού (κατά την αστυνομική έρευνα εντοπίστηκαν σε αποσκευές 147 πιστόλια και 190 γεμιστήρες).

Με την απόφαση προφυλάκισης και των τελευταίων έξι συλληφθέντων Τούρκων υπηκόων -οι πρώτοι έξι οδηγήθηκαν στη φυλακή χθες (07.10.2025)- ολοκληρώθηκε η διαδικασία απολογίας του συνόλου των κατηγορουμένων.

Οι 12 Τούρκοι μεταφέρθηκαν την επόμενη ημέρα  στο δικαστικό μέγαρο Αλεξανδρούπολης όπου παρουσιάστηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, έχοντας μαζί τους και ένα μωρό.

Οι συλληφθέντες εξακολουθούν να αρνούνται τις κατηγορίες, δηλώνοντας πως τους έδωσαν τους σάκους στην Τουρκία για να τους μεταφέρουν σε ελληνικό έδαφος, χωρίς να γνωρίζουν κάτι περισσότερο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φοιτητές εκλογές: Άνοιξαν οι κάλπες στα πανεπιστήμια με φόντο τα αιματηρά επεισόδια σε ΑΠΘ και Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Στους 10 οι τραυματίες από τις χθεσινές επιθέσεις - Με κατάγματα και κακώσεις νοσηλεύεται 20χρονος φοιτητής του ΑΠΘ - Αφέθηκαν ελεύθεροι όσοι προσήχθησαν για τα επεισόδια
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η 17χρονη – Στο μικροσκόπιο το γράμμα και τα κινητά των κοριτσιών
Η κατάθλιψη είναι αυτή που έσπρωξε τις κοπέλες στο κενό ενώ η κλειδωμένη πόρτα στην ταράτσα και το γεγονός πως έπεσαν χέρι χέρι, δείχνει πως ήταν απόλυτα σίγουρες στο τι θέλουν να κάνουν
Πολυκατοικία
21