Ελλάδα

Στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος λόγω έντονης αδιαθεσίας – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (12.10.2025) ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έπειτα από έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε γύρω στις 14:30 εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία και αρτηριακές εξετάσεις.

Βρίσκεται σε μονάδα εντατικής φροντίδας (ΜΑΦ).

Ο Αρχιεπίσκοπος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο «Γ. Γεννηματάς» και όχι με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να υπέστη ήπιο ισχαιμικό επεισόδιο, το οποίο είναι παρωδικό.

Η ανακοίνωση Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρει:

«Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, λόγω ελαφράς αδιαθεσίας, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου και θα παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση, για καθαρά προληπτικούς λόγους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δελφοί – Σπυρίδων Ζαβιτσάνος: Νομοτελειακή η αλλαγή στην τηλεόραση, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε
«Η τηλεόραση είναι μία υπερδύναμη που τη φανταζόταν ο άνθρωπος κάποτε και την έχει κατακτήσει με την τεχνολογία», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΔΣ της Alter Ego Media
Σπυρίδων Ζαβιτσάνος
Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για υποκλοπές: Έντονη ανησυχία για κίνδυνο παραγραφής αδικημάτων
«Ο χρόνος τέλεσης των μερικότερων διερευνώμενων πράξεων ξεκινά από το καλοκαίρι του 2020 και καταλήγει στο β' εξάμηνο του 2021, μέχρι και σήμερα δεν έχει σημειωθεί καμία δικονομική πρόοδος»
Ευελπίδων